USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцькводоканал» просить дозволу взяти кредит

22 Серпня 2013 17:32
Дозвіл на відкриття кредитної лінії просив у депутатів Луцької міської ради директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук.

Під час засідання комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження, що відбулося 22 серпня, Іван Корчук розповів, що кошти потрібні для вирішення нагальних одноразових питань.

Директор КП «Луцькводоканал» повідомив, що основну суму (80%) платежів за послуги водопостачання підприємство отримує після 20 числа щомісяця. Водночас, податки та інші платежі потрібно здійснювати до 19 числа. Тому підприємству катастрофічно не вистачає оборотних коштів. І кредит під 21% допоможе вирішити цю проблему. Іван Корчук повідомив, що підприємство закрило усі попередні кредити, крім одного.

Серед підприємств, що боргують «Луцькводоканалу» Іван Корчук назвав КП «Луцьктепло», яке понад місяць не розраховується за постачання холодної води.

Члени комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження вирішили ухвалити проект рішення про надання КП «Луцькводоканал» дозволу на відкриття кредитної лінії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus