USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькраді за 3 хвилини вигнали з квартирної черги 3000 сімей

27 Вересня 2013 13:13
Упродовж місяця 37 людей поновили себе у квартирні черзі. Нагадаємо, під час засідання міськвиконкому 14 серпня тисячу людей зняли з обліку на чергу на квартири. Планували «почистити» цей «список надії на краще майбутнє» ще на 300 людей. Проте ця цифра зросла в десять разів – 3012 сімей зняли з квартирного обліку рішенням міськвиконкому 27 вересня. На сьогодні на квартирній черзі перебуває дві з половиною тисячі сімей.

Читайте також: ТИСЯЧА ЛУЧАН «ВИЛЕТІЛИ» З ЧЕРГИ НА ЖИТЛО, БО НЕ ВІДМІЧАЛИСЯ

«Якщо люди з’являться – то ви їх поновіть, можливо вони не знали, що треба відмічатися раз на два роки», − зазначив міський голова Микола Романюк.

Це питання вирішили за три хвилини.

Протягом наступних шести хвилин члени міськвиконкому надали соціальне житло одній сім’ї та затвердили списки мешканців гуртожитків на бульварі Дружби Народів, 2, 4а, 6. А також внесли зміни до порядку переведення об’єктів нерухомого майна з житлового в нежитловий або навпаки.

Загалом, 27 вересня Луцький міськвиконком засідав 9 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
З черги Показати IP 27 Вересня 2013 16:36
А хтось з членів виконкому хоче скоріше квартиру собі? Можливо в цьому суть скорочення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus