USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тисяча лучан «вилетіли» з черги на житло, бо не відмічалися

14 Серпня 2013 15:21
Тисячу людей зняли з обліку на чергу на квартири. Планують «почистити» цей «список надії на краще майбутнє» ще на 300 людей. Про це йшлося під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради 14 серпня.

Ще донедавна в списках членів житлово-будівельного кооперативу на квартири, які колись хтось побудує, стояло майже 9 тисяч лучан. Зараз – на тисячу менше. Люди, які стоять на черзі на житло, мають з’являтися раз на два роки і відмічатися. Ті, які не робили цього – знімаються з черги. Про це повідомила виконуючий обов’язки начальника відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Зіновія Сичевська.

«Причина – треба по кожному, хто стоїть у черзі подавати відомості «на Київ». Це - величезна форма, де має бути вся інформація – діти, родичі, де зараз мешкає тощо. Ми просто не маємо цієї інформації, тому просто знімаємо з черги», - розповіла пані Зіновія у коментарі Волинським новинам.

«Якщо люди з’являться – то ви їх поновіть, можливо вони не знали, що треба відмічатися раз на два роки», - зазначив міський голова Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 14 Серпня 2013 16:33
Безплатну роздачу житла треба припинити взагалі.Тільки чинуші отримують тепер. Для малозабезпечнених треба оплачувати орендоване житло на певний період.
Віктор Показати IP 29 Вересня 2013 22:00
ми подавали інформацію, але конкретно не отримали відповідь..Куди звернутися і поцікавитися на рахунок чергі і детальніше про хід її?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus