USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Міліція охороняє футбольних фанів і шукає вандалів

24 Квітня 2012 17:06
Волинські міліціонери готуються до чергового футбольного матчу у Луцьку між «Волинню» і «Шахтарем», а також шукають правопорушників, які пошкодили пам’ятну дошку воякам УПА на стіні Луцького медколеджу.

Про це під час 11 сесії обласної ради повідомив начальник УМВС в області Богдан Щур.

На запитання депутата Олександра Пирожика, на якому етапі перебуває розслідування факту повторного знищення
пам’ятної дошки
воякам УПА, і коли на цьому місці буде встановлена камера відеоспостереження, Богдан Щур відповів, що злочинців поки шукають. Водночас додав, що тема встановлення камер відеоспостереження – нагальна для міста загалом, адже в місті бракує дільничних інспекторів.

«На жаль, в Луцьку - тільки 5 камер відеоспостереження, але й вони не працюють належно. А всі культурні, архітектурні споруди мають бути під наглядом. Я впевнений, що ми знайдемо, хто це зробив, але не можемо фізично поставити скрізь чергових» - зауважив Богдан Щур.

Він також наголосив, як тільки в межах втілення програми профілактики правопорушень та злочинів на 2012-2015 роки будуть виділені гроші, міліція спрямує їх на встановлення камер відеоспостереження в Луцьку.

Що ж до організації захисту правопорядку під час матчів на луцькому стадіоні «Авангард», то цим питанням зацікавився депутат Олександр Свирида. З його слів, цієї неділі під час гри і після неї, обмежили рух автівок біля стадіону, але, на думку обранців громади, цей крок був надмірним. Водночас Свирида поцікавився: «Ввечері після матчу розповіли, що бійка була там, когось в буси грузили. То що там трапилося таки?»

Щур повідомив, що під час останнього футбольного матчу до Луцька приїхало більше 370 вболівальників «Динамо». «Публіка, яка приїхала, - це молоді хлопці, 18-20 років, походили по місту, випили по бокалу вина, пива. Це була моя вказівка перекрити рух, щоб не було масових безпорядків. І цього ми не допустили. А до вболівальників прийшлося автобусів пару пригнати і централізовано до вокзалу довезти хлопців» - зауважив правоохоронець.

Він також додав, що наразі місцеві міліціонери готуються до чергового матчу на «Авангарді». Нагадаємо, гра запланована на п’ятницю, 27 квітня, поміж луцькою «Волинню» і донецьким «Шахтарем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
тиць-здиць Показати IP 24 Квітня 2012 20:15
Шо там тих вандалів шукати? Канановіча за фаберже притиснути, він і розкаже...
Romanas Показати IP 24 Квітня 2012 20:57
в Луцьку - тільки 5 камер відеоспостереження, та всі центральні вулиці можна ними завішати, скільки того Луцька, тільки кому це треба?
Я Показати IP 24 Квітня 2012 21:11
К криминалу надо привлечь тех нацистских ублюдков ,которые разрешили повесить эту позорную для города доску!
Romanas Показати IP 24 Квітня 2012 21:15
Ти,- чи не заціпить тобі?
бу Показати IP 25 Квітня 2012 08:53
заказывайте бандерлоги новую нелепую табличку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus