USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вбили трьох оленів. Трофеї на замовлення?

17 Листопада 2014 18:40
У Звірівському лісомисливському господарстві браконьєри знищили трьох оленів, а голови забрали як трофеї. Працівники господарства кажуть, що до цього може бути причетним новий керівник господарства.

Вбитих тварин знайшла працівниця Звірівського лісомисливського господарства вчора, 16-го листопада. Вона каже, що в господарстві немає корму, тварин не підгодовують, через що вони і виходять в поле.
«Я йшла в ліс – побачила, що літають круки, та й зрозуміла, що вже тут попрацювали браконьєри. В полі знайшла три тіла оленів з відрізаними головами, які забрали на трофеї. Сьогодні ми вже бачимо, що від тіл тварин лишилися лише рештки, адже тушки розтягували дикі кабани. У нас вже три тижні тварин не підгодовують, а раніше щодня корм носили в ліс. Мабуть, це чиєсь замовлення, щоб вони виходили в поле їсти шукати, щоб було добре стріляти. Усе почалося з того, поміняли директора. Я думаю, що так хочуть розвалити господарство. А охорони немає зовсім. Як був попередній керівник, то він заправляв авто, і ми їздили на рейди. А зараз - прийшли на роботу, посиділи дві години і пішли», - розповідає єгер лісомисливського господарства Орися Бандура.
Те, що на державному підприємстві «Мисливське господарство «Звірівське» немає корму, підтверджує і головний бухгалтер Тетяна Гриневич.
«Немає жодного кілограма кукурудзи, мабуть проблема в тому, що немає коштів, але я не знаю. Нам раніше багато допомагали фермерські господарства, у нас в середньому було по 50 тонн кукурудзи, було і сіно. А зараз сіна є 30 тонн, кукурудзи - нуль. Як буде далі - не знаю, у нас є керівник, я лише бухгалтер», - розповідає Тетяна Гриневич.
Втім, про те, що працівники господарства б’ють на сполох, буцімто немає кормів, директор не чув, як і не знав про злодіяння браконьєрів.
«У п’ятницю привезли зерносумуші: це кукурудза, пшениця та інше усе, що необхідно копитним жуйним тваринам. Вже є тонн 8, завтра завозимо наступну партію, ви зрозумійте, це кожен день треба завозити. Інформація про відсутність харчів для тварин - недостовірна. На сьогодні корми є. А щодо браконьєрства, то це загальнонаціональне зло, і воно може бути викоренене там, де високий рівень життя. За цей тиждень, відколи я приступив на роботу, у ЗМІ з'явилися повідомлення та про браконьєрство, ми вже терміново звернулися в правоохоронні органи», - розповів керівник лісомисливського господарства Ярема Байда.
З його слів, на території є більше трьохсот оленів, і вбивство трьох тварин – це шкода господарству на 45 тисяч гривень.

Єгер лісомисливського господарства Орися Бандура не звернулася до свого керівника щодо надзвичайної ситуації, а повідомила про це ЗМІ. Чому? Жінка каже, що Ярема Байда нічого не вирішує, а про проблеми на господарстві будуть розповідати в Міністерстві, коли сформується новий Уряд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Люблю тварин Показати IP 17 Листопада 2014 19:14
непотріб ви,а не директор
Ната до Люблю тварин Показати IP 17 Листопада 2014 22:10
Тут новий директор ні до чого, а про давній зв"язок з наслідками пані Тетяни-бухгалтера з колишнім директором п.Шпоруком багатьом відомо.Так що, Тетяно, чи не соромно вам виставлятись на телебачення.Ви і так популярна персона.А на рахунок цих фото і єгерші Орисі, вона також біля Тані поруч. Це все замовне- це вигідно Коліснику,бо при Шпоруку він і надалі залишався ЦАРЕМ лісу
Люблю тварин до Ната Показати IP 18 Листопада 2014 08:49
якщо він керівник-значить має дивитись за господарством! чому тварин не годують, що вони повинні бігти в поле їсти шукати?! та і Орися ця певно з аколишнім директором сумує, що цього підставляють. в любому випадку-тварини не винні, що люди крісла поділити не можуть!!! сором!
справедливий до Люблю тварин Показати IP 18 Листопада 2014 12:12
Шпорук молодець обхажував двух жінок бухгалтершу та єгершу! Факт доведений. Тому-то і стараютьсь старі дєвки.
Люблю тварин до Ната Показати IP 18 Листопада 2014 08:52
чи то Тетяна як Ви кажете сумує.заплуталась.одним словом тварин шкода(
Анна Показати IP 17 Листопада 2014 19:16
Жах.
Титушко Показати IP 17 Листопада 2014 19:22
Мабуть, це чиєсь замовлення, щоб вони виходили в поле їсти шукати, щоб було добре стріляти Я думаю, що так хочуть розвалити господарство. А охорони немає зовсім. Як був попередній керівник, то він заправляв авто, і ми їздили на рейди. А зараз - прийшли на роботу, посиділи дві години і пішли», - розповідає єгер лісомисливського господарства Орися Бандура.-; нічого не нагадуєт дійства річної давнини, а хто олень, а хто Ярема.
небайдужий до Титушко Показати IP 18 Листопада 2014 12:18
Директор нинішній працює всього мабудь неділю, а звізда рися працює вже пару років, і чомусь не покращилась робота браконєрство як було та і є. Тому треба думаати за покращення роботи а не за дурню.
крук Показати IP 17 Листопада 2014 19:51
а голови забрали трофеї....але писаки
Анонім Показати IP 17 Листопада 2014 19:52
В Цумані вкрали три вагони лісу і ніхто не буде відповідати
браконьєр Показати IP 17 Листопада 2014 20:01
А Ярема Байда так нічого виглядає - вже третє підборіддя зявляється. Мясо молодої кізочки дуже поживне. Словом, не бідує. Бідують звіри. Кістки давно обгризені, а виявлено недавно. Вєрной дорогой ідьотє, таварісчі! А на сайтах лісу - порядок на кшалт "Всьо хорошо, прєкрасная маркіза...". Всё хорошо, прекрасная маркиза, Дела идут и жизнь легка, Ни одного печального сюрприза, За исключением пустяка: Так, ерунда, пустое дело, Кобыла ваша околела, А в остальном, прекрасная маркиза, Всё хорошо, всё хорошо!
патріот Показати IP 17 Листопада 2014 20:22
добре що хоч егер прокинулася.За Колісника "барські полювання" влаштовували і мовчали,а тепер директор може красти так не вміе,то свита невдоволена.
патріоту Показати IP 17 Листопада 2014 21:14
За Колісника там звірів стало так багато, що дехто розказував, наче треба трохи зменшити. От і зменшують потроху.
відомий Показати IP 17 Листопада 2014 21:28
Шановні завтра на 16 годину в управління лісового господарства нарада директорів. Просимо доповісти про тварин, вагони, реалізацію.доповідь готує василь, гришуля, лідок. дякуємо.
Орисі Бандурі Показати IP 17 Листопада 2014 21:59
Так твій чоловік теж нами помічений з тушкою оленя на возі... Ми мешканці Котова.
Овод Показати IP 18 Листопада 2014 02:10
Да гнать надо этого директора, по роже видать, урод с уродов. Харя как у хряка, но подлая и продажная, судить его надо.
справедливий до Овод Показати IP 21 Листопада 2014 09:20
Ти мені поясни, дебільна твоя морда, за що людину судити коли він працює три дні, а повісити це на нового керівника не получиться хр...н вам, люба експертиза покаже час застреленої дичини, що то справа рук можливо чоловіка єгерші з Дернянською групою браконєрів "Льопою". А щурі, раптово захворіли, налікарняні повтікали, та Шпорук попаливши документи з бухгалтерії , тоже рванув на лікарняний, в той час ходить в шістірках та в загонки на полюванні на майдані . О таке лікарняне?
Вегетаріанець Показати IP 18 Листопада 2014 05:06
Косою і вилами якби помахав,то мордяка менша була.І користь для природи.В кабінетах гончаком не станеш! Господар повинен бути і контроль громадський та державний.Біда для лісу,але начальство не бідує.
сав Показати IP 18 Листопада 2014 08:14
самі єгеря повинні охороняти, а вона розказує що ходила в ліс прогулятись ,а оленів постріляли в обході єгерів Бандурів
Україна Показати IP 18 Листопада 2014 08:45
НЕЛЮДИ!!! ВСІМ ВСЬОГО МАЛО, КОЛИ Ж ВИ ПОНАЇДАЄТЕСЬ ПОКИДЬКИ!?
Правдоруб Показати IP 18 Листопада 2014 09:36
А ми ще хочемо в ЄС. Бачачи таку поведінку людей якраз нам в Даунбас і Лугандонію йти до Расєї
прохання Показати IP 18 Листопада 2014 10:15
Мазурик, збери, блядь, журналістів і поясни, чому жодного кілограма кормів для звірів не заготовлено. Звірівське мисливське господарство - це не просто кози і вепри. Це аура Волині, це стиль ведення господарства такого типу, це - гордість волинських лісівників. Загубиш його - сядеш за грати. Чому ховаєшся від преси, як собака від мух?
відповідь до прохання Показати IP 18 Листопада 2014 11:42
пан мазурик в мисливському господарстві нуль так же як в лісовому п-ць, відповідь журналистам повинен давати пан Руслан як розумний спец.
цікавий Показати IP 18 Листопада 2014 14:00
В господарстві працювала розумна людина - Шпорук. Хто поміняв директора на цього охуха? Звідки він і що робив до цього? Чи не ставленник ПСів?
123 Показати IP 18 Листопада 2014 15:45
Шпорука треба садити в тюрму за то що перед тим як мав піти з роботи вивіз весь корм з Звірова а новий директор за тиждень що працює в всіх проблемах підприємства не розібрався а ще крім корму Шпорук не забув прихватизувати собі хатинку-вертинку на території господарства поряд з паном колісником...........во.
321 до 123 Показати IP 18 Листопада 2014 18:40
ще б ти собі стільки приватизував, як Він...(думай, що говориш.....). і тобі я бажаю вдвічі більше того, що має він...!!! ти бачив, як він його вивозив? тобі корм треба?, то приходь, я тобі насиплю в кульок....
лісовий геній Показати IP 18 Листопада 2014 15:56
це замовлення старої влади закінчилося їхнє царювання хто тепер поляни накривати буде-ніхто хто прислуговувати буде-ніхто от і сумують орли по бенкету по владі по бландінках і баблі...
4565464 до лісовий геній Показати IP 21 Листопада 2014 09:25
Стидно, що преса наша виконала замовлення старих, чому в Шпорука не взяли коментар, Ганьба!!!
працюючий Показати IP 18 Листопада 2014 16:16
коментар було видалено
Ліс Показати IP 18 Листопада 2014 18:36
Сажати потрібно Вас, через одного, а не Шпорука!!! Такого директора, як він, ще потрібно пошукати! Вже всі керували, з часом буде видно, діяльність нового, тимчасового керівника "цього охуха"!!! Ви не з того починаєте, ви з верху почніть трусити... Київ підніміть.... повиганяйте...Управління перечистити потрібно (гнати в шию тих мордоворотів)...а тоді до малих підприємств ідіть.... але найголовніше - почніть з себе.... в країні війна, а ви крісла поділити не в силах...
працюючий лісник Показати IP 18 Листопада 2014 18:57
Шпорук *** ще та єдине що він навчився це влаштовувати барські полювання-браконєство.Що це за руководитель що прийшла зима а склади порожні нібось на бумазі списав не одну тону кукурудзи та зерна.Дійсно такого директора треба пошукати................................
23 Показати IP 18 Листопада 2014 22:03
А терорезувати чоловіка 2 місяці, щоб той заяву написав, бо є черговий "дирехтор" (інтервю саме за себе говорить) - нармально??? Методи нової влади!!! Браво!!! Маразм досяг піку!!!!
факт Показати IP 18 Листопада 2014 23:15
а про продажну **** шеремету забули..який тільки вміє гроші з директорів за посади збивати і зад ваську лизати.він також приклав руку до цього ....гнати в шию !!!!!!!!
ок Показати IP 19 Листопада 2014 07:47
Але ж і мордяку нажер!!!! В галузі таких вуйків ще не було.недарма колектив підняв такий галас - шкода що іх не почули .тримайтеся!!!!!!! цей засланий козачок довго не витримає ......
вітаю Показати IP 19 Листопада 2014 08:05
Призначили нового голову агенства !!!!! Волиняни вітаю!!! Скоро весь непотріб піде за течією....
з лісової сторожки Показати IP 19 Листопада 2014 09:05
Призначили нового начальника Закарпатського управління, а голова агентства той же - Черняков. Його будуть тримати, тому що різко підвищив "ставки" на посаду начальників обласних управлінь: від 100 тисяч доларів і вище. Градація йде від лісистості області. Передсмертні конвульсії Чернякова. "Сволота" рулить.
Лісовик Показати IP 19 Листопада 2014 14:43
Розігнати потрібно всіх старих бухгалтерів і єгерів а декого й посадити за те що витворяли при старому керівництві. Шпорука хвалите а він оленів в карти програвав про полювання царські ним організовувані що забули. Та й ці три забитих олені його рук справа.
Анонім до Лісовик Показати IP 1 Грудня 2014 13:05
Орисю треба першу виганяти налаштовує єгерів проти Яреми вона коханка шпорука
Лісовик Показати IP 19 Листопада 2014 16:07
Вчора в вечері працівники мисливського господарства палили документи, такі білі і пухнасті ховали кінці у вогні. Керівництву управління давно пора навести лад в підзвітних установах, а саме їх недолуга кадрова політика призвела до даної складної ситуації в підприємствах галузі. Всі або майже всі старі керівники та схеми Кулісника працюють і приносять збитки державі.
Ната до Лісовик Показати IP 20 Листопада 2014 12:30
то ще і головного бухгалтера пані Тетяну на кіл треба посадити.Управління повинно зробити комплексну перевірку мисливського господарства, і знаючи їхній зв"язок, багато чого можна відкопати і накопати. Я думаю, Шпорук в Расєю не втече, разом з Танюшою. Але це відкладати не треба, бо вже прочаток пішов, документи вже палять.Зараз і Танюша різко в декрет назад побіжить.Управління БЕРІТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12:30 до Ната Показати IP 20 Листопада 2014 14:45
дура - дурою)))))))) і тебе заодно провірити і то в Олиці,....
Ната до 12:30 Показати IP 20 Листопада 2014 17:46
На злодієві шапка горить! Хай не буде так страшно, брати не страшно,відповідати страшніше, але час прийде!!!!!!!!!!Будьте готові!!!!!!! Я за чужими чоловіками не бігаю, а хто бігає, того треба в Олиці перевірити.Перепрошую за конкретику.
факт Показати IP 19 Листопада 2014 18:17
Мишуня це ти? Тобі аж з ковеля туди видно? Недолугий ти .. Ти ж постійно в позі перед ваською не розгинаєшся. то як бачив?
Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 18:01
Шановна пані Орися (телезвізда)елітна єгерша поясніть будь ласка як ви встигаїте поєднувати працю єгира у якого ненормований робочий день з роботою рест-парк село Струмівка.Чи може ви туди поставляїте м'ясо олинятини в елітний заклад.Дякую за увагу!!
аноніму до Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 08:55
О елітний єгер обізвався !!!! Стидно читати - безграмотний…спочатку школу закінчи ато з 8 ми річною освітою грамота аж пре!!!!" і не тобі вирішувати де кому і як працювати.але ж сумно, щоб стати професійним браконьєром освіта непотрібна...
100000000 Показати IP 20 Листопада 2014 20:39
скільки можна бруд лити? настільки все підло і підступно..люди отямтесь яка низість....до чого ви докотились?
своя Показати IP 25 Листопада 2014 13:59
Давайте побачимо що зробить новий директор,а тоді будем вирішувати обливати його брудом чи хвалити. Я знаю яке було "Звірівське" раніше і до чого його довів Шпорук тепер. Що це за директор який лишив господарство без кормів на зиму. І не треба по обличчю робити висновок яка людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus