USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Народний депутат України Ігор Палиця вручив вишиванки луцьким дітям

30 Серпня 2013 17:03
Вже традиційною стала для лучан благодійна акція «Подаруй дитині вишиванку». Другий рік поспіль вона відбувається у місті під патронатом «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Цього разу захід пройшов у приміщенні Палацу культури міста Луцька і на ньому був присутній засновник фонду – Ігор Палиця. Народний депутат України особисто вручив вишиванки діткам із особливими потребами. Також подарунки отримали народні майстри – вишивальники, які вже багато років поспіль творять власними руками справжнє диво.

Під час вручення сорочечок та подарунків луцьким дітям Ігор Палиця розповів, що дякує долі, адже ідея акції – подарувати діткам український символ добра, миру, злагоди і благополуччя – вишиванки – виникла три роки тому, коли до нього звернулися місцеві вишивальниці. «З радістю підтримав таку ініціативу луцьких майстринь і приємно, що кожна із їхніх робіт є унікальною – виготовленою власними руками», - наголосив Ігор Петрович.

Дітки та вишивальниці окрім подарунків змогли прекрасно провести час, адже організатори заходу подбали про цікаву культурну програму. За підтримки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відбувся святковий концерт за участю танцювальних і співочих колективів. На сцену виходили дітки із ансамблю «Волиняночка», а також луцьких музичних шкіл і гімназій.

Після свята малеча отримала ще один подарунок – повітряні кульки, які випустили в блакитне луцьке небо. Усі учасники заходу «Подаруй дитині вишиванку» понесли додому найголовніше – добрий настрій і віру в те, що подароване добро неодмінно повернеться до кожного. Загалом під час акції вишиті сорочки вже отримали понад 300 дітей.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олежик Показати IP 30 Серпня 2013 17:07
Другий рік....традиційна...
Олежику до Олежик Показати IP 31 Серпня 2013 12:05
Вже вчетверте проводиться, так що традиційна.
У відповідь до Олежику Показати IP 1 Вересня 2013 08:43
Взагалі, проводиться тричі на рік. Тому другий рік і 300 вишиванок для дітей.
Комсомол Показати IP 30 Серпня 2013 17:13
ПР и БЮТу-жопа в Луцке!!! Палиця зделает свою фракцию и поставит мера!!!
Олег Показати IP 30 Серпня 2013 20:15
Хороший вчинок. Ще б усі депутати так дбали про своїх виборців.
Друг Показати IP 30 Серпня 2013 23:15
Достойна людина. Якби в кожного міста був такий депутат...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus