USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцькраді створили першу фракцію

25 Листопада 2010 10:49
На другому пленарному засіданні першої сесії шостого скликання Луцької міської ради з’явились майже усі депутати – відсутня лише одна «регіоналка».

Як розповів депутат від Партії регіонів Іван Смоленг, його однопартійка Ірина Комлик захворіла, тому не змогла прийти на засідання.

Усі інші депутати справно зареєструвалися. Перед цим обранцям провели інструктаж з користування електронною системою голосування «Віче».

Представники фракції ВО «Батьківщина» на сесію спізнились.

За словами міського голови Миколи Романюка, напередодні початку сесії «тимошенківці» провели партійну нараду та вирішили утворити фракцію, до якої вступили усі 24 партійці. Головою фракції обрали Юрія Корольчука.

Окрім того, на початку засідання голова міської виборчої комісії Марія Парфенюк офіційно оголосила про складення повноважень депутатом від ВО «Свобода» Віктором Шостаком та вступом у законну силу повноважень Любові Серби, яка прийшла на місце свого однопартійця.

До всього, аби протестувати систему голосування, мер поставив на голосування питання про те, чи бажають депутати конструктивно провести сесію. За проголосували не усі обранці громади – лише 43.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus