USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку депутати таки визначилися, що буде з кафе «Вогнем і мечем»

27 Червня 2013 14:29
Депутати міськради підтримали подання прокурора щодо заборони розміщення літнього майданчика кафе «Вогнем і мечем».

Про це стало відомо під час 2-ого засідання 42-ої сесії міськради 27 червня.

Варто зауважити, що рішення депутати ухвалили не з першої спроби, адже ще до вранці після жвавого обговорення питання, обранці громади так і не вирішили, що робити з поданням прокурора, не проголосувавши за жоден з варіантів проекту рішення.

Нагадаємо, що на розгляд депутатів було подано два проекти рішення: від управління містобудування та архітектури та від комісії з питань земельних відносин. Так, в першому рекомендували відхилити подання прокурора про скасування рішення міськвиконкому щодо розміщення літнього кафе «Вогнем і мечем», а також притягнути до відповідальності головного художника Луцька Ярослава Матвіїва, який підписував дозвіл, в іншому – навпаки, підтримати.

Зрештою, депутати вирішили переголосувати за той варіант, що стосувався підтримки подання прокурора. І більшістю голосів це рішення ухвалили. Тож, доля літнього майданчика кафе «Вогнем і мечем» вирішуватиметься відповідно до подання прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
100% Показати IP 27 Червня 2013 18:43
Та не потрібно законів дотримуватися. Варто мати впливову людину і думі. Як от підприємець незаконно встановив на зупинці кіоск, а депутат на сесії сказав, типу, колеги, ну давайте хоч дірочку в тому законі знайдемо, щоб той кіоск не зносити. Підприємець же сім'ю кормить. Депутат мав на увазі свою сім'ю, підприємець йому кожного місяця чималий куш додому носить.
депутат Показати IP 27 Червня 2013 20:56
Що це за така посада "головной художник Луцька"? Хто знаэ?
Алекс Показати IP 28 Червня 2013 08:59
Заказуха стопроцентная
міськраді Показати IP 28 Червня 2013 14:16
Ви ж мали дядю піццу закрити? Львівський штрудель??? де ці ідеї? Що Хорзов дав бабло з Котищуком, відкати маєте? Що це таке в центрі міста,що там пройти не можна!!! Собі в дворах ставте ці гинделики!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus