USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розповіли, що погубить Романюка

1 Березня 2011 08:41
У Луцькій міській раді практично немає опозиції, а управлінська м’якість міського голови Миколи Романюка невдовзі почне шкодити самому ж меру, – вважає депутат Волинської облради, голова обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь.

Про це Гузь сказав 28 лютого під час «круглого столу» «100 днів нової влади в Луцьку: оцінка громадських експертів».

Колишній радник міського голови та екс-депутат Луцькради Гузь вважає, що перша проблема нинішнього складу міської ради – це відсутність активної опозиції, яка може чітко вказувати на те, що робиться не так.

«Пануючі фракції «Батьківщина» і «Свобода» сьогодні контролюють Луцьку міську раду з одного боку. А з іншого - «Фронт Змін», Європейська партія, «Сильна Україна» і Партія регіонів переважно підтримують Миколу Романюка», - сказав Гузь.

«Є і «Наша Україна», яка, я до кінця не можу зрозуміти, чи вони в опозиції, чи з Романюком. Я думаю, вони визначаються», - додав депутат облради.

«І є «За Україну!», яка на сьогоднішній день все більше схиляється до опозиційної діяльності», – не забув політик і про свою політсилу.

Гузь каже, що відсутність сильної опозиції грає на користь міському голові, оскільки йому вигідно бути у діалозі з депутатами.

«В принципі в опозиції мали би бути «Батьківщина» і «Свобода», але тенденція така, що йдуть постійні переговори. Міський голова змушений домовлятися по багатьох питаннях», – каже Гузь.

Миколу Романюка Гузь називає не просто надто м’яким мером, а навіть «суперм’яким».

«Це стверджують на сьогоднішній день всі. І ця м’якість його погубить», – заявив він.

«Микола Романюк, як в тій басні про осла, коли там кусок сіна і тут кусок пшениці, і він не може визначитись куди і дохне», – додав політик. Коли після цього присутні почали сміятися, Гузь додав: «Я про ситуацію».

Дорікнув Гузь Романюку і затягуванням з вирішенням питання про членів виконкому, одним з яких міг стати і сам Ігор Гузь.

«Питання це можна було вирішити давно, і я йому це говорив в особистих розмовах. Ви маєте прийняти рішення, яке б воно не було, позитивне чи негативне», - зізнався політик.

«Оцих три місяці, що він при владі, він його виношував. Це не робота, це не позиція міського голови», – розкритикував мера депутат.

Крім того, Гузь переконаний, що персону Романюка може затьмарити його радник, колишній мер Луцька Антон Кривицький.

«Присутність «сірого кардинала» у міській раді Кривицького уже відтінює пана Романюка. Ще трошки, і екс-команда Кривицького буде керувати Романюком і не тільки», – пророкує Гузь.

Не виключає «заукраїнець» і впливів на опозицію у Луцькраді з боку голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

«Борис Клімчук розправився з опозицією в обласній раді, і оплотом демократії сьогодні лишається міська рада… Я думаю, що оці місяці зараз – весна, літо – Борис Петрович буде робити все можливе. А в нього є тайні агенти впливу, які будуть робити кроки для того, щоб розколоти більш-менш монолітні опозиційні фракції», – спрогнозував Гузь.

Довідково:

Буриданів осел — вислів, який вживається у значенні людини, яка перебуває у крайній нерішучості та не знає, яке прийняти рішення.

Ще грецький філософ Арістотель у своїх творах висловлював думку про те, що людина, зіткнувшись з проблемою вибору між рівноцінними речами або подіями, довго вагається і не знає, чому віддати перевагу. Пізніше французький філософ Жан Буридан розвинув цю теорію і для наочності навів приклад про осла, який перебуваючи на рівній відстані між двома однаковими оберемками сіна, наражається на небезпеку померти з голоду, тому що через свою нерішучість не може віддати перевагу одному із них.

Так, простоявши на одному місці й ані на крок не зсунувшись у той або інший бік, осел одержав «заслужену нагороду» — голодну смерть. (з Вікіпедії )
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
goodok Показати IP 1 Березня 2011 09:04
«І є «За Україну!», яка на сьогоднішній день все більше схиляється до опозиційної діяльності... ХАХАХА, насімшив. Так лише схиляється чи все ж опозиція? Така недоопозиція більш схожа на політпроституцію))
щит до goodok Показати IP 1 Березня 2011 09:24
Ай, хлопці, ну що тут незрозуміло? Не взяли Гузя у виконком - от і почала "схилятися". А до цього - чекала, кому їм бути. Чув хтось від Гузя хоч одне погане слово про Романюка раніше? Ні!
007 Показати IP 1 Березня 2011 10:19
А що поганого зробив Гузь,висловивши свое бачення?Це ж круглий стіл,а не теревені на кухні.Отут і треба викладати свої думки прямо, а не завуальовано як дехто.На круглому столі одне,а в спілкуванні без камер і преси-зовсім інше.
фантомас Показати IP 1 Березня 2011 10:28
а хтось раніше чув що гузь підтримував кандидата в мери Романюка? ні, він підтримував шибу. тому все нормально. гузь проти романюка, клімчука, тігіпка, януковича.
міля Показати IP 1 Березня 2011 10:33
Я його (Гузя) слабо знаю, але думаю, що то є лінива проститутка, яка працювати не вміє і не хоче, тільки язиком плеще. Ну скажіть де він дерево посадив хоч одне у Луцьку?
фантомас Показати IP 1 Березня 2011 10:51
колись коновалець говорив "гавкають на нас собаки, значить ми йдемо". міля а ви часом не з партії регіонів? скільки платять, щоб опозицію в неті обсирати?
хорвaт Показати IP 1 Березня 2011 11:03
шaновнa хто нa шо вчився. Гузь политикою зaймaтись. А ви дeрeвa сaдити и ротом прaцювaти)))
))))) Показати IP 1 Березня 2011 11:34
от-от ) про Гузя і політику - насмішили
володя волинський Показати IP 1 Березня 2011 11:39
Романюк прийшов збагачуватись і є холуєм ПР.Кузь егоїст і не може визначититсь з ким йому блокуватись.Приєднуйся до ВО Свободи і патріотичених сил тоді поборете орду януковича,а також піднімете місто Луцьк.
свободівець Показати IP 1 Березня 2011 11:52
Нахрена нам такий "ржавий" штик, як Гузь у "Свободі", щоб людей від нас відштовхував.
фантомас Показати IP 1 Березня 2011 12:43
ну так. для чого свободі такий штик як гузь? краще спокійно лобіювати інтереси чернецького і його бару чері. всадити собі спокійно мельника у виконком і рашти там свої питання. ще луцькрекламу пару соїх не ржавих штиків. вам я бачу і ржавий штик яручик вже не треба. бо сидить з батьківщиною на сесіях і за пару днів вийде з партії. боїтеся пацани?
агент 007 Показати IP 1 Березня 2011 12:55
МОЖЛИВО В ЦЬОМУ І Є ОСНОВНА ЗАСЛУГА РОМАНЮКА, ЩО ВІН НЕ СТВОРЮЄ КОНФРОНТАЦІЮ А СТАРАЕТЬСЯ ЗГУРТУВАТИ РЗНОБАРВНУ ГРОМАДУ ДЛЯ МОЖЛИВОСТІ НОРМАЛЬНОЇ РОБОТИ. РОМАНЮК - МУДРИЙ КЕРІВНИК ТА ДОСИТЬ ПОРЯДНА ЛЮДИНА.
луцьк Показати IP 1 Березня 2011 13:26
От читаю коментарі і дивуюсь. Стаття про романюка, про його діяння. А коменти всі про гузя. і дерево він не посадив, і говорить багато. таке враження що мером обрали гузя! ви романюка обговорюйте він має дерева садити, тротуари прибирати, а не гузь!
Хведя Показати IP 1 Березня 2011 13:39
Якби випадково Гузя обрали мером, то він у штани наробив би, не знав би що з тою владою діяти. Його робота - болтовня і не більше. Знаю по спільному навчанню. Він зажди такий чудакуватий був.
Я Показати IP 1 Березня 2011 13:48
То от чого Ви всі пхаєтесь у депутати , А де ж ваші славні гасла , які ви так викрикували? Всьо , капут. Гляньте , дорогі мешканці Луцька , кого ми своїми голосами вибрали. Коли ж ми всі прозріємо , що вибирати треба господарників , а не магнатів....
2500 Показати IP 1 Березня 2011 14:10
А не набридло - опозиція, підтримую не підтримую, разом або щось...?! Тільки бла-бла-бла - працювати треба!!!
007 Показати IP 1 Березня 2011 14:14
І що ви всі так хвилюетесь за Гузя?В нього нормальні,здорові відносини і з Романюком,і з Климчуком на людському рівні.А все інше це політика,тим більше в сьогоднішній Україні.Але саме головне-Гузь щось робить,щось говорить і ви всі про нього не забуваете.Якого ще політика на Волині обговорюють в інтернет-ресурсах більше за Гузя,крім перших осіб обласі і міста?От і вся відповідь на питання :Що робить Гузь!!!
007? Показати IP 1 Березня 2011 14:35
От і вся відповідь на питання :Що робить Гузь!!!А шо він (Гузь) робить ?
Коля Показати IP 1 Березня 2011 14:48
Як не соромно цьому неграмотному пацану, який вилазить на трибуну і жестикулює, бо знає всього 300 слів, скрізь лізти і про все судити? Соромно за людину.
фантомас Показати IP 1 Березня 2011 15:31
ну да, він в комсомолі не був і агентом кгб також, як коля романюк. туди ж брали тільки грамотних і гузь би не пройшов.
Дед Показати IP 2 Березня 2011 07:49
Да, Романюка ослом, еще ни кто не обзывал!!!
makar до Дед Показати IP 2 Березня 2011 20:09
100пудов.
лучанка Показати IP 2 Березня 2011 09:13
просніться українці, невже ви не розумієте, що такі молоді люди як Гузь і зможуть збудувати Україну, для них сьогоднв великі перепони
Читач Показати IP 2 Березня 2011 11:25
Гузь за все своє свідоме життя "не зав"язав бичку хвоста". Хто він такий? Що він вміє робити? Що він зробив конкретно для людей, для міста, для області, для держави? Нічого.
Стерх Показати IP 2 Березня 2011 11:47
Начало: У Луцькій міській раді практично немає опозиції, а управлінська м’якість міського голови Миколи Романюка невдовзі почне шкодити самому ж меру, – вважає депутат Волинської облради, голова обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь.Середина: Гузь каже, що відсутність сильної опозиції грає на користь міському голові.А вывод вообще о Климчуке.Зато знает историю об осле и,конечно,спасёт Украину!
фантомас Показати IP 2 Березня 2011 12:10
Стерх ти по-русски вже б не писав, тут не всі її розуміють. явно себе підставляєте господа захиснички романючки.
Jimmy Показати IP 6 Березня 2011 12:01
треба було Бондара нормально підтримувати, не прийшлося б йому знімати кандидатуру тоді, може б в кінці кінців порядок був би. Задовбали зі своїми домовленнями,- працювати треба, скоро взагалі угрохаємо місто!!!
Заратустра Показати IP 6 Березня 2011 23:28
Переконаний в тому, що алегорія пана Гузя по відношенню до мера - некоректна. Гузь сам розуміє, що більшість меру не підконтрольна, а з меншістю колегіальне рішення не прийняти. Ось і приходиться меру домовлятися і йти на поступки. Цікаво було б подивитися на скільки професійно сам доповідач діяв би у такій ситуації. У своєму інтерв'ю пан Пустовіт заявляв, що "Батьківщина" буде всіляко підтримувати пропозиції міського голови, якщо вони будуть спрямовані на розвиток міста. Як на мене, то дана позиція зовсім не опозиційна, а мудра і конструктивна. От Вам і більшість. Вона завжди буде, якщо це буде в інтересах міста і його мешканців, а не лоббі бізнесу. Що ж стосується поступок одних партій іншим, то це зовсім не новина, а мер будучи головою міста перебуває у всіх на очах і критикується з усіх сторін. Згадайте класика (В. Висоцького): "...,а виноват то не Жираф, а тот кто крикнул из ветвей: "Жираф - большой, ему видней.""

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus