USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто буде членом виконкому: Романюк ще думає

26 Січня 2011 17:02
Луцька міська рада 26 січня не затвердила остаточний склад виконавчого комітету, так як пропозицію мав вносити міський голова Микола Романюк, а він ще не визначився з кандидатами.
Романюк повідомив, що було декілька пропозицій щодо кандидатур. Перша надійшла 15 грудня від громадської організації ветеранів. Кандидатом став Григорій Павлович.
Друга кандидатура найшла від федерації профспілок міста, однак претендент зняв свою кандидатуру.
Від фракції «Батьківщини» кандидатурою став Юрій Бондарук. А від партії «За Україну!» - Ігор Гузь.
Депутати мали голосувати рейтинговим голосуванням. Однак, депутат Богдан Шиба зауважив, що згідно з законодавством пропозицію має вносити саме міський голова. Тобто назвати двох осіб, кандидатури яких він вносить.
«Добре, тоді я поки що знімаю це питання з розгляду. Я можу це зробити? Тоді знімаю до наступної сесії», - зазначив Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 26 Січня 2011 17:51
Старый торгаш никогда не прогадает.
Стрийко до VSC Показати IP 27 Січня 2011 13:40
Це Ви про кого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus