USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

УКРОП визначився з кандидатами до місцевих рад на Волині

26 Вересня 2015 09:56
Наразі в Луцьку відбуваються робочі міська та обласна конференції Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Так, осередок партії висунув 43 кандидати у депутати до Луцької міської ради та 64 кандидати до облради.

Також Волинський УКРОП визначився з кандидатом на посаду Луцького міського голови.

Ним став голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк, якого громадськості в якості кандидата представили ще на всеукраїнському з’їзді у Києві, який відбувся 14 вересня.Фондом він керує вже протягом двох років.

Зовсім нещодавно «Новий Луцьк» запровадив новий механізм комунікації з громадою – відкрив в обласному центрі Офіси розвитку кварталів. Саме ці міні-центри акумулююють пропозиції громадян, яким небайдужа доля власного міста. А люди, які працюють в офісах кварталів першими дізнаються про різні проблеми лучан. Тому не випадково працівники Офісів кварталів, а це – Юлія Дацюк, Оксана Климець, Орися Залевська, Катерина Матвійчук, Олена Оліфірович, Інна Карманчикова,

Тетяна Янчук
, стали кандидатами в депутати до міської ради.

Серед інших кандидатів – науковці, люди, які активно розвивають волонтерський рух по допомозі воїнам АТО, професіонали своєї справи.

Зі слів, голови волинського УКРОПу Вячеслава Рубльова, під час підбору кадрів у представницьку владу зважали на досвід та бажання людини розвивати громаду.

Під час міської конференції
Під час міської конференції
Під час обласної конференції
Під час обласної конференції


Зазначимо, що партія «УКРОП» представить своїх кандидатів до місцевих рад Волині сьогодні об 11.30 у приміщенні облмуздрамтеатру.

Нагадаємо, партія «УКРОП» на всеукраїнському з’їзді у Києві визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцеві виборах, що відбудуться 25 жовтня. Була присутня на події і делегація з Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
СБУ Показати IP 26 Вересня 2015 10:02
Ставленики олігархів КОЛОМОЙСЬКОГО-ПАЛИЦІ,ось так і живемо.
Хлоп Показати IP 26 Вересня 2015 10:33
В принципі, все вірно, навіщо знати виборцям про науковців та волонтерів, коли є такі професіонали своєї справи, як Юлія, Оксана, Орися, Катерина, Олена, Інна та Тетяна. Пам'ятаємо, життя після цих виборів не закінчується, чергові вибори міс Луцька не за горами також. Але ж дивіться, Марини немає, чому б Занюк не ввести в "команду мрій"?
тиць-здиць Показати IP 26 Вересня 2015 10:39
агласіті весь спіссак, пжалста
Анонім Показати IP 26 Вересня 2015 10:43
Про ставлеників Порошенка(олігарха номер 1) якій на війні найбільше заробив , забули?
СБУ до Анонім Показати IP 26 Вересня 2015 13:20
Ставленики моржа-вальцмана-олігарха нічим не кращі.
виборець Показати IP 26 Вересня 2015 11:12
На другому знімку нарахував 30 укропівців,а де ж ті 42 і 64? Народ! Голосувати потрібно за кандидатів від партій,які не піарились і не піараться в ЗМІ,які заявлять про своїх кандидатів з 1-го жовтня.А та вся шушера,це пережиток плачевного минулого.Якщо проголосуємо знову за них "вєк волі нє відать" Рутина настане набагато скоріше ніж ми думаємо,хоча плоди їхньої роботи ми вже відчуваємо півтора року.
Mary Показати IP 26 Вересня 2015 11:56
Вау!!!, какой сюрприз, отвратительно столько пиара на всём, где вы раньше были! Кстати газети в почте как спам, качественные, родители учебники покупают, а в ящике каждый день спам от"Наш Луцьк", нервирует, мозолит глаза, надеюсь ваше оружие против Вас и повернёться.
стоп Показати IP 26 Вересня 2015 12:19
ждемо гречку
Паша Показати IP 26 Вересня 2015 13:32
Сама партія Укроп на своїх білбордах великими літерами пише що у них три бойові командири , а не паркетні генерали, цим самим на темі війни піариться, а тут чомусь прості дівчата які просто працюють у Офісах кварталів "стали кандидатами в депутати до міської ради", дивно , а чому у кандидатів ви замість тих дівчат не берете військових які готові були покласти найдорожче , це своє життя за країну? чому? тому що вам краще взяти якихось курок , піаритись на темі війни що у вас там бойові командири, прийти до влади накрасти ще більше !! І ці Товстолоби і Брьовна відповідно вибрали партію Укроп, бо то партія олігархів.
БеднаяНастя Показати IP 26 Вересня 2015 14:07
А можно попросить оплатить коммуналку?
Дядько до БеднаяНастя Показати IP 27 Вересня 2015 21:43
Попросіть тих, хто її підняв- Сєню і К"
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 15:10
Братва рвется к власти!
паші Показати IP 26 Вересня 2015 15:45
Передзвони в Дніпропетровськ та запитай за чиєї підтримки створили базу ДНК невідомих загиблих воїнів. А ті що на сцені, це не вся команда, а її частина. А командири та солдати не всі були у формі. Хочеш щось змінити у системі управління громадою приєднуйся, пропонуй свої варіанти вирішення проблем по оздоровленню бійців, які повернулися з війни на "дембель", як їм отримати земельні ділянки, як допомогти сім"ям пропавших безвісти. Невирішених проблем багато.
магі Показати IP 26 Вересня 2015 15:48
Ти москалю вивчи мову та назви фондів, тоді будеш лоба морщити та здригувати повітря своїми пустими балачками.
сну Показати IP 26 Вересня 2015 16:28
де коцан уже в не фаворі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus