USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вілкул у Луцьку: жінки – кращі керівники, ніж чоловіки. ФОТО

11 Липня 2013 11:31
Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул відзначив голову Асоціації ОСББ «Лучани» Юлію Сабатюк як хорошого керівника.

Про це стало відомо під час огляду віце-прем’єр-міністром будинку, яким опікується ОСББ «Біном». Захід відбувся у межах робочої поїздки Олександра Вілкула на Волинь 11 липня.

Об’єднання співвласників «Біном» створили у дев’ятиповерховому будинку на проспекті Перемоги, 10. До створення об’єднання у висотці було декілька проблем. Зокрема протікала покрівля, довго не ремонтували під’їзди, зношені системи водопостачання, відведення та опалення, внаслідок чого постійно затоплювало підвал.
Але мешканці вирішили діяти власними силами і створили у будинку ОСББ.

Так, вони утеплили стіни будинку, встановили та налаштували індивідуальний тепловий пункт, у 4 під’їздах зробили ремонт, на сходових клітках, у підвалі на техповерсі встановили енергозберігаючі вікна, замінили лампи на енергозберігаючі.

Варто зазначити, що біля будинку зробили прибудинкову територію за кошти міського бюджету.

Впроваджені технології показали Олександру Вілкулу. Зокрема його завели у 2 під’їзди будинку, де до того ж встановлюють нові ліфти. Віце-прем’єр-міністр оглянув встановлене у підвалі нове обладнання, і зазначив, звертаючись до Юлії Сабатюк, що жінки – найкращі керівники.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 11 Липня 2013 12:10
"вони утеплили стіни будинку, встановили та налаштували індивідуальний тепловий пункт, у 4 під’їздах зробили ремонт, на сходових клітках у підвалі на техповерсі встановили енергозберігаючі вікна, замінили лампи на енергозберігаючі." Краще напишіть скільки грошей із бюджету на цей пілотний проект пішло. Як ще Бондар на цьому будинку піарився... А то зробили, зробили..., що вони за власний кошт це все зробили?
Лучанка Показати IP 11 Липня 2013 12:16
і справді, це був проект, в які вкладав кошти Бондар, і тепер - "з міського бюджету" виділили гроші саме перд приїздом київського начальника - два тижні чистили-вимивали-фарбували і навіть вкладали новий асфальт (до 23.00!), стригли траву, монтували новий дитячий майданчик. Це все - показуха, олноразова акція, і ніяке ОСББ в нашій країні не досягне такого рівня чистоти, впорядкованості!
спостерігач до Лучанка Показати IP 11 Липня 2013 14:37
100++++++, а тим більше з сабатюк. а за бюджетні кошти наводити глянець і розповідати як треба працювати , юля уміє
капець Показати IP 11 Липня 2013 13:14
Сабатюк - хороший керівник! Ото то сказанули! Знову у Луцьку показуха! А скільки грошей вона собі привласнила!!!!!!!
Лучанка Показати IP 11 Липня 2013 13:49
Живу у сусідньому будинку, там завжди чистота і порядок , і ніяка це не показуха, ну можливо зовсім трішки!
))) Показати IP 11 Липня 2013 16:36
Вам, люди добрі,ніяк ніхто не догодить! Живете в га*ні-погано,хтось робить щось хороше для міста,то теж погано.
осбб Показати IP 12 Липня 2013 09:48
ніхочу нікого хвалити але Сабатюк залучила кошти, як інвестиційні (утеплення будинку) так і кредитні (ліфти), а також під шумок кошти місцевого бюджету (до приїзду Вілкула) Що в цьому погано, в тому що людина зробила добро для будинку.....бо ми вміємо тільки ганити, бо тут гроші....
марс Показати IP 12 Липня 2013 18:12
Вилкул наш человек наш КОСМОНАВТ, скоро ему опять на орбиту.МЫ думаем что Юля это прекрасно понимает, она живет на Земле.
Тамара Показати IP 13 Липня 2013 08:04
Очень хорошо ,что есть люди которые любят свой дом, свою страну. Можно говорить разное и оправдывать своё бездествие. Спросите себя ,кто недоволен больше всего ,что он сделал , организовал,как говорят "выбил денег"? Сабатюк не просто нашла деньги она взяла кредит , получила согласие жильцов дома , и сделала ремонт. По всей стране очень много руководителей ОСББ и ЖСК которые очень много делают для своих домов. Юлия это наглядный пример как могут жить жители Украины если меняется их сознание, понимание того что только они, как собственники дома могут , могут изменить свою жизнь к лучшему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus