USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вже сьогодні: у Луцьку - приголомшливий балет

9 Лютого 2015 13:55
Любителів театру знову чекає приголомшливий сюрприз, справжнє чаклунство - балет Раду Поклітару «Лускунчик»! Луцьк театрали відвідають 9 лютого.

Так, знаменитий театр «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» під керівництвом Раду Поклітару, який став візитною карткою культурного Києва та українською відповіддю театральній Європі, сьогодні представлення не потребує!

Вистава «Лускунчик» - його найграндіозніша постановка! Балет вражає небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями!

Казку «Лускунчик і Мишачий король» Раду Поклітару переосмислює зовсім незвичним чином. Це зовсім не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, «живописця внутрішнього світу» Е.Т.А.Гофмана ...

***

Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин піднесеного, то занурюється у світ темряви. Скидаючи основи відомих класичних сюжетів, він «говорить» на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф'євим і Чайковським. Раду творить свій танець - зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.

Його мистецтво, що поєднує класику і модерн, завоювало увагу всього балетного світу. У Лондоні, Москві, Нью-Йорку шикуються величезні черги за квитками на його вистави - публіка не пропускає подібні події.

Мета Поклітару - зробити балет по-справжньому яскравим, емоційним, видовищем, здатним пронизати серце будь-кого. Його вируюча фантазія перетворила хореографію в каскад неймовірних пластичних прийомів. Роботи його трупи доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом ...

***

Артисти театру «Київ.Модерн-балет» гарантують вам, що цей вечір стане прекрасним передоднем чарівних свят! Чекаємо вас всією сім'єю, так як казковий балет Раду Поклітару «Лускунчик» цікавий як дітям, так і дорослим, - закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ага Показати IP 21 Грудня 2014 20:46
Они что обалдели ,кацапский балет привезли. Наши козаки краще скачуть гопака.
Бичара до ага Показати IP 22 Грудня 2014 07:04
Не кацапський, а украiнський. Повилазило чи що.
Ага до Бичара Показати IP 22 Грудня 2014 14:02
Автор музыки балета "Щелкунчик" Чайковский- кацап ,понял село.
Мистецтво не має нац до Ага Показати IP 23 Грудня 2014 11:09
Це дуже низько обливати брудом балет, лише тому, що автор музики - відомий на весь світ росіянин, який створював дійно прекрасну музику. Це уже расизм, а не патріотизм. Чим же Ви тоді кращий від того ж москаля?
петро до Ага Показати IP 9 Лютого 2015 14:36
Петро Ілліч Чайковський-за національністю украінець,тролю неуцький. Залізь до вікіпедіі і прочитай. Більшість його творів написано за мотивами укаінських народних пісень та дум.
123 Показати IP 9 Лютого 2015 14:51
Одна з учасниць гурту - лучанка
Цікаво Показати IP 9 Лютого 2015 15:37
а багато в балеті таких "па" як у тої миші-розкаряки на афішах? так чарівно ))). В дуже багатьох випадках "нове бачення" класичних речей - фігня фігнею, але ж ніхто про те вголос не скаже, а то ще обізвуть негламурним і відсталим (конкретно про цей балет "на новий лад" не йдеться, бо ще поки не бачили).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus