USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з’явиться більше лісів

14 Вересня 2013 17:00
34% площі Волині зараз вкриті лісом. Управління лісового та мисливського господарства працює над тим аби цей показник збільшився на 2%.
Про це 14 вересня під час урочистостей з нагоди дня лісівника повідомив начальник обласного управління лісового господарства Богдан Колісник.
«60 років тому було створене управління лісового господарства. У 1956 році площа лісів Волині становила усього 17%. Зараз – удвічі більше. Площа лісів і надалі збільшується, а їх якість покращується», − розповів головний лісничий області.
Площа лісів, якими опікується Управління – 576 тисяч гектарів. Незабаром ця цифра стане більшою, адже Міністерство агрополітики передало лісівникам ще 90 тисяч гектарів лісових насаджень.
«Раніше про лісівників думали, що вони тільки ліс вміють різати й інших ганяти. Зараз суспільна думка змінюється. Люди починають розуміти, що роблять лісівники на благо лісу», − зазначив голова державного агентства лісових ресурсів Віктор Сівець.
Кращих лісівників області нагородили почесними грамотами Кабінету Міністрів, Верховної Ради України, нагрудними знаками «За бездоганну службу в лісовій охороні» та «Відмінник лісового господарства».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вся Волинь Показати IP 14 Вересня 2013 21:39
Злобні і Жадні - Брехуни.
я Показати IP 15 Вересня 2013 01:07
Зібралися два брехуни-злодіі.і розказують казки дідуся Панаса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus