USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Організатори літнього відпочинку Волині платитимуть податки

30 Травня 2013 09:44
Власникам агросадиб на Волині розповіли про порядок оподаткування доходів від надання послуг у курортний сезон, - повідомили у секторі взаємодії із ЗМІ та громадськістю Ковельської ОДПІ.

Законодавчі аспекти ведення бізнесу у сфері сільського туризму, порядок оподаткування доходів, отриманих від надання послуг в курортний сезон, закони та нормативні акти, які регламентують працю власників одноосібних селянських господарств у сфері туризму,- ці та інші, найбільш актуальні для представників сільського туризму законодавчі моменти висвітлили працівники Ковельської ОДПІ на семінарі-навчанні для власників волинських агросадиб.

Волинські підприємці та ініціативні громадяни, які під час курортного сезону будуть задіяні в організації літнього відпочинку та наданні послуг відпочиваючим, мали нагоду дізнатись про нові можливості для бізнесу завдяки впровадженим сервісним послугам Міністерства доходів і зборів.

«Сільський туризм тепер – не лише соціальний, але й відповідальний бізнес, адже тут не тільки створюються нові робочі місця, надходження від організації такого відпочинку суттєво поповнюють місцевий бюджет,- зазначила завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Ковельської ОДПІ Ірина Войчук.

Посадовець проінформувала громадян - власників гостинних садиб області у необхідності їх подальшого оформлення, як суб’єктів підприємницької діяльності, детально зупинилась на самому порядку реєстрації підприємницької діяльності, існуючих ставках загальної і спрощеної систем оподаткування. Саме діяльність в правовому полі забезпечить підприємливим громадянам соціальні гарантії в майбутньому.

«За результатами цьогорічного курортного сезону суб’єкти підприємницької діяльності, що задіяні в організації літнього відпочинку, потрібно задекларувати отримані доходи до 1 травня 2014 року» ,- наголосила Ірина Войчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus