USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Понад 130 мільйонів боргують підприємства Волині Пенсійному фонду

30 Листопада 2015 09:44
Пенсійний фонд області недоотримав за 11 місяців 2015-ого року більше 130 мільйонів гривень. Найбільші боржники – підприємства енергетичної, вугільної промисловості та комунальники.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 30-ого листопада.

Зі слів начальника головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петра Філіпчука, частка боргу енерго-вугільної галузі та комунальників - понад 60%.

«Загалом за станом на листопад, нам заборгували більше 130 мільйонів гривень. Найбільші неплатники – це підприємства енергетики та вугільної промисловості. Частка боргів за ними складає 64,7%. Ми зверталися в Міненерго щодо боргів, й нам відповіли, що погасити заборгованість не можуть, бо у них проблеми із виплатами зарплати. Серед комунальних боржників найбільший - Луцьке підприємство електротранспорту – понад 5 мільйонів гривень», - доповів Філіпчук.

Та додав, що в місяць потреба області - 406 мільйонів гривень. Що на 30 мільйонів більше у зв’язку із зростанням прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше розповідало про те, кому і на скільки підвищили зарплати «заднім числом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юрист Показати IP 30 Листопада 2015 10:02
Нехай міська рада доплатить за перевізку пенсіонерів і небуде заборгованості!!!!
Анатоль_ до Юрист Показати IP 30 Листопада 2015 10:42
Пенсіонери повинні їздиди за свої гроші
Ас Показати IP 30 Листопада 2015 11:24
Пенсіонири шо на конях мають іздити? Позабирати ліцензіі в перевізників якщо ім це неподобається...необілечуть податки не платять ще на пенсіонерах нажитись хочуть те що з інвалідів гроші дерете не стидно? Не подобається валіть прийдуть інші
Анонім до Ас Показати IP 30 Листопада 2015 12:25
А ты почему забываешь то, что перевозчики должны получать компенсацию от местных властей за перевозку пенсионеров? Местная власть не выполняет свою часть закона. Почему перевозчик должен выполнять свою часть закона?
Анонім Показати IP 30 Листопада 2015 12:21
Перевірте пенсії які платите здоровим людям, які купили групи.Посадіть цих лікарів-хабарників, а то називається посадили, а вона спокійно походжає по базару Луцька начальниця МСЕКУ.Яка вона інвалід 3 групи загального захворювання.Що в неї болить-це дурдом. І довічно група. Працює на роботі,пенсію одежує таку ж,як людина,яка пропрацювала 40 роква. Нормально.Це страна дураков.А вам грошей нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus