USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Повернувшись із навчання, волинські резервісти досі не отримали добових

9 Вересня 2016 11:19
Ковельські герої АТО повернулися з Рівенського полігону з навчання резервістів. Рівнем відпрацювань навичок і вмінь військові задоволені, однак стверджують, що за навчання вони добові не отримали. Крім того, стурбовані резервісти і тим, що мають отримувати щорічну грошову винагороду (відповідно до військових звань та результатів, показаних під час навчання). Але поки що невідомі ні приблизні суми, ні механізм виплат, ні терміни виплати.

Про це опублікував Ковельський центр допомоги 51 ОМБр.

«ОК «ЗАХІД» проводило на Рівненському полігоні збори резервістів. Їздили на навчання і наші демобілізовані бійці-земляки, які мають бойовий досвід в зоні АТО. Головне завдання зборів: зберегти бойовий досвід, вдосконалити військові навички. Наші хлопці відпрацювали певні завдання у складі взводів і дуже задоволені собою», - йдеться у дописі Центру.
Резервісти із задоволенням розповідають і про інструкторів на Рівненському полігоні.

«Військовий «крутий» поляк-інструктор проводив навчання розвідгруп. Одну - очолив сам, а в іншу потрапили ми - звичайні атошники)). Ми його групу розкрили і взяли за годину, а він нас шукав біля трьох годин!!))». Хлопці зраділи побачити один одного... Кажуть, що з хвилюванням до сліз знову взяли в руки зброю, керували бойовими машинами. Зовсім не вживали алкоголь: «Ми ж еліта ЗСУ». Трохи нарікають на харчування: «Не голодували, але здебільшого купували продукти самі», - діляться враженнями бійці АТО.
Однак незадоволені резервісти фінансовою стороною цих навчань.

«Резервісти мають отримати за навчання добові, але насьогодні це поки обіцянка. Чекаємо виплат. Також, резервісти мають отримувати щорічну грошову винагороду (відповідно до військових звань та результатів, показаних на навчанні). Поки що невідомі ні приблизні суми ні механізм виплат, ні термін. Ну що ж, запасемося, як завжди, терпінням... і будемо очікувати...», - пишуть на сторінці Центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарасик Показати IP 9 Вересня 2016 12:45
Ну хлопці, не гарячкуйте,все отримаєте.Виплата грошового забезпечення в армії проходить не так швидко,ви ж повинні це знати.Навіщо відразу панікувати і журналістам жалітися. Спочатки від командирів має прийти рапорт про успішне виконання завдання,потім видається наказ,потім замовляються кошти в сухопутці,а вже потім виплата.Почекайте трохи,ніхто вас не обдурить :-)
убд Показати IP 9 Вересня 2016 12:57
Як завжди зсу "розвило"
військовий Показати IP 9 Вересня 2016 13:07
І,трішки дивно виглядає.Згідно повідомлення ОК "Захід" збори будуть проводитися з 03 вересня по 15 вересня 2016 року.Ця стаття опублікована сьогодні,09 вересня 2016 року.То як так може бути - збори ще не закінчилися,а люди вже дома і жаліються,що їм не виплатили добові. Як так ???????????????
Ахванасій до військовий Показати IP 9 Вересня 2016 13:43
Національність бере своє.Плюс полішуки.Юдеї проти такої суміші нервово курять.
до убд Показати IP 9 Вересня 2016 13:15
Не нагнітай,хлопці все отримають.Я в тому впевнений.Ніхто нікого не розвів.Просто в армії кошти державні,і їх виплата справа нешвидка,все по процедурі.
Саня Показати IP 9 Вересня 2016 13:22
Мабуть,ще журналісти традиційно нагнітають.Навіщо відразу підхоплювати інформацію і її штучно роздмухувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus