USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У бюджеті Луцька шукатимуть 5 мільйонів на камери спостереження

14 Січня 2016 12:11
Для реалізації проекту, що передбачає відеоспостереження в місцях скупчення людей та на виїздах з міста, хочуть залучити до 5 мільйонів гривень з міського бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 14 січня.

Як повідомив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, сьогодні відбудеться нарада в облдержадміністрації щодо проекту «Безпечне місто». У рамках проекту планують встановити камери спостереження на всіх виїздах з міста та в місцях загального скупчення людей.

З одного пульту можна буде регулювати все світлофорне господарство. Для реалізації проекту потрібно загалом 12 мільйонів гривень (прокладуть 44 кілометри оптоволоконної мережі та встановлять сучасні камери, які дозволять розрізняти обличчя).

Кошти для співфінансування проситимуть виділити з обласного бюджету. Реалізація проекту матиме три етапи, найбільш вартісним з яких буде перший – купівля серверного обладнання та камер. Загалом з міського бюджету пропонують виділити 5 мільйонів гривень на цей проект, решту коштів, як сподіваються у мерії, забезпечать з обласного бюджету.

Доступ до серверного обладнання, що буде встановлене у приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького, матимуть патрульна поліція, міськвідділ Національної поліції, СБУ та ДСНС.

Під час спостереження відбуватиметься накопичення відзнятих матеріалів, які згодом ці служби зможуть у разі потреби використовувати для розкриття злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Борис Показати IP 14 Січня 2016 12:26
Яковлєв в Міський раді як Президет - Куда твое дело
vfr Показати IP 14 Січня 2016 12:46
А навіщо пожажникам і поліції доступ до серверного обладнання? Може доступ до відеоспостереження?
Економіст Показати IP 14 Січня 2016 14:25
Хай використовують ті камери, що закуплялися на позаминулі вибори для виборчих дільниць.
цікаво Показати IP 14 Січня 2016 14:41
а де камери з виборів 2012 року, якими по 2 штуки обладнували кожну дільницю?
поліцейська дерхава Показати IP 26 Липня 2016 20:18
Пахан уже усе узаконив від сьогодні, а придворні підстилки на усіляких воксах гарясе підтримали, тобто у Ердогана зявився паханатий близнюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus