USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь переплатила за енергоносії 16 мільйонів

4 Грудня 2015 11:37
За газ та електроенергію на Волині розрахувалися більше, ніж на 100%. Пов’язуть це із успішним субсидіюванням населення.

Про це йшлося під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів райдержадміністрацій, міських, міст обласного значення, в приміщенні овального залу обласної ради сьогодні, 4-го грудня.

Зі слів керівника ТОВ «Волиньгаз Збут» Миколи Тищука, розрахунки споживачів за спожитий газ – 124,7%.

«Спожили газу 214 мільйонів метрів кубічних газу, оплатили за 347 мільйони метрів кубічних, а це розрахунки – 124,%. Переплата становить понад 16 мільйонів гривень. Зауважу, що торік розрахунки були максимум 90%. Це вперше у нас такий показник. Майже 99,8% розрахунків – це субсидії, тобто кожна третя гривня, яка іде від населення – субсидій. Щодо боргів, то

630 тисяч грвиень - затримка по оплаті із державного бюджету, 112 тисяч – борг обласного бюджету,

160 тисяч гривень невиплат із місцевих бюджетів», - доповів Микола Тищук.

Доповнює ситуацію з розрахунками заступник директора з комерційних питань ПАТ «Волиньобленерго» Оксана Гентіш. Вона розповіла, що тут розрахунки понад 103%.

«Розрахунки хороші, більше 103% за електроенергію, втім, є окремі проблеми з комунальними господарствами», - доповіла посадовець.

Допомогли досягнути таких показників й працівники виконавчої служби. Згідно з їхнім звітом, на опрацюванні цього року було майже 15 тисяч документів. З них опрацювали більше 8 тисяч справ, відповідно, стягнули 5 мільйонів 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
споживач Показати IP 4 Грудня 2015 12:17
Майже 99,8% розрахунків – це субсидії, тобто кожна третя гривня-тут щось з математикою не гаразд,якби кожна третя,то було б 33,3% і чому радуватись,якщо за газ реальними грішми люди сплатили тільки 0,2%,а переплата вийшла тому,що за жовтень місяць люди платили повну вартість спожитого газу без врахування субсидій,які у листопаді прийшли із запізненням.У грудні ніхто не заплатить жодноі копійки і тоді побачите реальну картину шановний пане Тищук.Дпя чого займатись самообманом ???
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 13:58
А я думаю,що цей началник просто менше краде і ібе все більш-менш в порядку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus