USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Яворівському полігону дадуть 50 мільйонів на казарми

23 Липня 2016 12:44
На бойову підготовку та покращення матеріальної бази української армії цього року виділили майже 2 мільярди гривень, - повідомляє Укрінформ.

Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Окрім цього, мною було прийнято рішення щодо виділення 50 мільйонів гривень на створення інфраструктури на базі Навчального центру підготовки підрозділів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Яворові. На ці кошти буде побудовано казарми для розміщення особового складу", - написав Полторак.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, свого часу вишкіл на полігоні проходило чимало волинян.

Полторак також додав, що прийняли рішення щодо виділення 150 мільйонів гривень на побудову інфраструктури військового містечка для розміщення 5 тисяч осіб на території полігону Широкий Лан. Ще 50 мільйонів гривень - на навчальний центр Сил спеціальних операцій.

"Я неодноразово говорив, що створення сучасних навчальних центрів, гідних стандартів НАТО, - один із наших пріоритетів", - підкреслив міністр оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus