USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник «Волиньрибгоспу» розікрав бюджетні кошти

17 Липня 2013 11:00
Аби прикрити власну незаконну діяльність, голова правління підприємства «Волиньрибгосп» змовився з організованою групою лучан. Спільно вони створили фіктивне підприємство. За службового сприяння підробили офіційні документи і за листопад-грудень 2010 року шахраї розікрали 420 тисяч бюджетних коштів, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Стало відомо, що ці кошти підприємству виділив Державний комітет рибного господарства за державною програмою «Селекція у рибному господарстві».

Членам організованої злочинної групи обрали запобіжні заходи - тримання під вартою та особистого зобов'язання. Один із членів угрупування – у розшуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НКВД Показати IP 17 Липня 2013 13:23
В этом "деле" завязли остатки всех антисоветских сил, групп и организаций, завязли, по крайней мере, как это с точностью установлено судебным следствием, четыре иностранных разведки: японская, германская, польская и английская и, разумеется, все другие иностранные разведки, которые поддерживают с указанными разведками дружественный, так называемый, оперативный контакт.
Факт до НКВД Показати IP 17 Липня 2013 15:51
Курив? Ще є?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus