USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лучани «виховували» п’яного водія за допомогою кулаків

29 Липня 2016 13:27
Між учасниками ДТП, що сталася нещодавно у Луцьку, виникла суперечка. Як наслідок - водія (зі слів очевидців - старшого чоловіка, - ред.), який спричинив аварію, побили молодики з іншого авто, пошкодженого в ДТП, які перед тим перешкоджали його рухові, оскільки запідозрили, що той може бути нетверезим.

У Луцькій поліції підтвердили факт виникнення суперечки між водієм автомобіля ВАЗ, який спричинив ДТП, та молодиками із Мерседеса. У результаті сутички винуватець аварії отримав тілесні ушкодження.

Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 липня близько 22 години на вулиці Володимирській. Небайдужі громадяни намагались зупинити водія, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак він допустив наїзд на їхній транспортний засіб.

26 липня близько 22 години патрульні отримали виклик, що на вулиці Володимирській трапилась ДТП, можливо, з потерпілими.

Як повідомляють у патрульній поліції міста, інспектори одразу ж прибули на місце події, де взяли пояснення в учасників інциденту.

Зі слів водія ВАЗу, йому завдали тілесних ушкоджень особи з автомобіля, марки Мерседес.

Однак, водій та пасажири Мерседеса стверджували, мовляв, намагались перешкодити водієві ВАЗу рухатись, оскільки він, на їхню думку, був нетверезим, та просто штовхнули його.

Як з’ясувалось, люди з Мерседеса справді зупинили своє авто, вийшли і намагались зупинити водія ВАЗу, однак той, здійснюючи рух, скоїв наїзд на їхній транспортний засіб.

Відтак, подія була кваліфікована як ДТП без потерпілих.

Потім між учасниками пригоди виникла суперечка. Однак патрульні на той момент ще не прибули на місце, тому деталі інциденту невідомі.

На місці події була і слідчо-оперативна група.

У результаті сутички, водія ВАЗу забрала карета швидкої допомоги, у травмпункті встановили, що він отримав ушкодження вже після ДТП. Потім його доставили в наркодиспансер, де встановили, що він дійсно перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На водія ВАЗу склали протоколи за статтею 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння) та статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Однак, разом із тим склали постанову за статтею 122 КУпАП (порушення водіями транспортних засобів вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг), й на водія Мерседеса. А ось на пасажира Мерседеса склали протокол за статтею124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

«Патрульній поліції невідомо, чи писав водій ВАЗу заяву у відділку поліції», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
віто Показати IP 29 Липня 2016 13:32
І що, думаєте, дядько тепер пити і їздити перестане? Хіба що суд прав позбавить, хоча, спритний адвокат навчить, як від цього відкосити. А от вам, хлопці, прийдеться ремонтувати і свою, і його машину. Не робіть дурниць, викликайте поліцію.
АГА Показати IP 29 Липня 2016 14:03
напевно якісь розборки а сказали що дядько п'яний був, чого раптом бити, це вже самоуправство
777 Показати IP 29 Липня 2016 14:11
а чого нічого непишуть про дтп яке зробили поліцейські віхали в будинок на пріусі і сказали що заснули пріус розбитий ліва сторона двое дверей крило фара бампер і капот
Федя до 777 Показати IP 31 Липня 2016 08:59
А коли це було і де?
свідок аварії Показати IP 29 Липня 2016 14:12
Як прикро читати таке розяснення ситуації. Читаю і розумію, будь яку ситуацію можна перекрутити на свій лад. Батька мамолєток молоці, все придумали як їм добре... Пацани хотіли рішати чого дідок їх підрізав, а не зупиняли нетверезого водія.. Абсурд
Я Показати IP 29 Липня 2016 15:51
Заплатить дядько 10200 грн. штрафу, рік походить пішки, і прозріє!
Незалежний свідок Показати IP 29 Липня 2016 16:18
Люди,давайте дивитися правді у вічі.Якби водій ВАЗа не був п'яний то ніякої аварії не було б.
Ната Показати IP 29 Липня 2016 18:09
П'яних тільки так і виховувати!!!!!пацани молодці!
Валентин Показати IP 29 Липня 2016 20:17
Більшу відповідальність треба застосовувати за керуванням в нетверезому стані.Ато напється якесь бидло і гасає по дорозі скоює дтп. Скоріш за все його ніхто не бив а п'яний сам впав і таким чином хоче себе виправдати, щоб було менше відповідальності.
Лучанин до АГА Показати IP 30 Липня 2016 08:05
Правильно зробили хлопці, що влупили п'яному к**лу по морді, бо якби не зупинили б бидло, то невідомо чим могла б закінчитись та його п'яна їзда.
Бахус до Лучанин до АГА Показати IP 30 Липня 2016 09:59
( невідомо чим могла б закінчитись та його пяна їзда) - а може нічим би і не закінчилась - для чого бити дядька . То давайте бити пяних велосипедистів бо він може збити дитину да і просто випивших разок по пиці для профілактики не помішає. Так ми далеко зайдем. Пяний за кермом-злочинець. Але ніхто не має права влаштовувати самосуд. Виходить побили хопці тверезого вони злочинці - побили пяного-молодці.
Serj Показати IP 30 Липня 2016 15:35
Волинські Новини, подавайте коректну інформацію читачу, не дублюйте і не перекручуйте одну ж і туж ситуацію двічі. Це ж ви описуєте на своїй стрічці 27 липня 2016 року! Коментуючі, подивіться додиси свідків інциденту і я впевнений, що ви зрозумієте ситуацію і те хто в нас "рішає всьо" !
Анонім Показати IP 30 Липня 2016 17:42
Немаючи ніякого права круті хлопці з іномарки напевно хотіли пограти в дорослі ігри-зупинити машину яка їх підрізала і покарати лоха жигулю, помахати кулаками збити гроші! Але мужик як їхав так і їхав. . . . От вам і ДТП з вини мерса. Надавали мужику. .Потім почали кричати що він бухий,злякалися бідолахи, коли побачили свою помяту машину, людей які кричали щоб ті перестали лупцювати людину.. від таких ударів мужик дійсно міг стати в неадекваті, от на місці і приписали що нетверезий. Я є свідок, і я там був не один.
Свідомий Показати IP 30 Липня 2016 17:57
Народ читніть камєнти свідків це цікавіше чим припущення http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-pianyy-vodiy-iakoho-namahalys-zupynyty-skoyiv-dtp/#comment_num_594275
Анонім Показати IP 1 Серпня 2016 01:39
Я розумію,що п`яним їздити це гон ,но і той хто був у мерсі за кермом теж не був тверезим ''чи обкурений'',але різниця тільки в тому ,що батько водія мерса головний лікар і у них проблеми вирішуються ...... всі ми знаємо як

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus