USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Полтавщині побили бійця за участь в АТО, - волонтер

27 Червня 2016 13:13
9 людей побили чоловіка за участь в АТО. Інцидент трапився на Полтавщині. Про це повідомила мешканка міста, військовий волонтер Ксенія Бикова на своїй сторінці в Facebook, - інформує УНІАН.

У Горишніх Плавнях (колишній Комсомольськ) компанія з 9 осіб побила колишнього бійця 93-ої бригади за участь в АТО.

"Били його руками і ногами дев'ять нелюдів: п'ять самок і чотири самця. Потім почали душити", - написала вона.

Зі слів Бикової, потерпілого звуть Дмитро, і він не курить, не вживає алкоголь, воював у районі донецького аеропорту в складі 93-ої бригади ЗСУ.

"Били його саме за те, що він АТОшник. Міліція не хотіла приймати заяву. Три чарівні літери привели їх у почуття - СБУ. Потім не хотіли робити експертизу, допомогло слово - преса, потім не хотіли класти в лікарню, допоміг дзвінок головлікаря, - заявила вона. Волонтер підкреслила, що це вже другий подібний випадок в області. "Повинна бути стаття з хорошим терміном за побутовий сепаратизм", - підсумувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 27 Червня 2016 14:18
Я в шоці, брати мої!
Окк Показати IP 27 Червня 2016 14:45
Коли президент думає тільки про власне збагачення офшори, коли кум Пукіна Медведчук і опоблок відкрито заявляють що для України краще піти під копито паРаші, то в такому разі й іншим виродкам паРашівським хочеться гадити України і її героям, тому-що знають, що їм за це нічого не буде. Якщо ганьблять героїв у державі, ясне одне, -- президент і влада ЧМО.
Яна Показати IP 27 Червня 2016 15:36
Я дуже чекаю, коли напишуть, що відповідні органи взяли під варту священника-сепаратиста у с.Піддубці, який назвав наш український прапор, обмитий кров"ю і потом наших бійців - ганчіркою. У нього є чотири сина. Це жах!!! Це не вкладається в голові. А чому не проходить люстрацію, так званий у с.Піддубці "поліцейський" Чикун, алкоголік, сидить і "рулить повістками" - тому дам, а тому не дам, хай дасть хоть одному із синів священника-сепаратиста. Алн вони разом п"ють. В голові не вкладається як можна іти і такому священнику сповідатися.
А до Яна Показати IP 27 Червня 2016 18:23
А не дочекаєшся. Поскавчали і в буду.
лучанка Показати IP 27 Червня 2016 17:50
Коментатори - ви молодці! Нам потрібно вимагати від наших олігархів, яких ми на жаль вибрали, або змінювати свій курс, або йти геть! Але вони у житті його не поміняють. Нам треба на виборах голосувати не за шоколад і гречку!
Петро Показати IP 27 Червня 2016 19:54
Примітьте,як все вертається назад.Був свідком,як п'яний чорт в Ощадбанку біля Палацу культури заявив:,,Если кто то пи.....ёт что то против россии ,голову откручу" Весь хол боячись мовчав. Хіба таке могло бути 2 роки тому?
Анонім Показати IP 27 Червня 2016 21:17
Що робити коли през ганчірка ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus