USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині згоріла хата

29 Вересня 2016 22:08
Нічна пожежа сталася у селі Ржищів Горохівського району, пише ВолиньPost з посиланням на газету "Волинь".

Житловий будинок запалав серед ночі і вщент згорів.

Полум’я було настільки сильним, що від високої температури почали плавитися металопластикові вікна сусідів. Ймовірною причиною займання називають невідповідне пічне опалення у прибудові.

На щастя, всім, хто був у будинку, вдалося врятуватися. Тепер одні ржищевці переповідають, що, побачивши таке лихо, на сполох забив пізній перехожий, інші кажуть, що маму й тата розбудив плачем Ромчик, якому виповнився рік.

В оселі з батьками проживало п’ятеро дітей, найстарший із яких навчається у п’ятому класі. Сім’я перебуває на обліку у службі у справах дітей райдержадміністрації як неблагополучна. Наразі вона знайшла прихисток у родичів.

Грошову допомогу на придбання житла ініціює районна рада, Бужанівська сільська рада і територіальна громада. Погорільців тимчасово прихистили родичі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus