USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На місце ДТП на Волині виїхав білоруський Консул. ДЕТАЛІ

11 Липня 2013 12:53
На місце ДТП за участі двох автобусів з пасажирами на Волині, у одному з яких перебували громадяни Білорусі, виїхали Консул Республіки Білорусь Юрій Слука та радник-посланник Анатолій Конопляник. Про це УНН повідомили у посольстві Республіки Білорусь в Україні.

«Наразі триває збір інформації. Точних даних про кількість загиблих чи травмованих громадян Республіки Білорусь у нас немає. Всю інформацію ми отримуємо від правоохоронців та місцевої влади Волині. Остання інформація, яку ми отримали — це про 20 травмованих громадянах білорусі та 1 загиблу дитину. Проте ця інформація може виявитися не остаточною. Після того, як пройде шоковий стан, люди можуть також звернутися за допомогою до медиків», — зазначили у посольстві.

Там також повідомили, що на місце події виїхали Консул Республіки Булорусь Юрій Слука та радник-посланник Анатолій Конопляник.

«Вони виїхали на місце події для детального вивчення інформації та обставин справи. Вже на місці вони визначать та вирішать, кого можна доправити на батьківщину, а хто потребуватиме допомоги. Також вирішується питання про можливі варіанти доправлення громадян Білорусі на батьківщину», — розповіли у посольстві.

Як повідомллялось, у результаті автопригоди, загинуло 9 осіб, з них 13-річна дитина — громадянин Республіки Білорусь, понад 30 осіб — травмовано.

За повідомленням рятувальників, постраждалих госпіталізували до Ковельської центральної районної лікарні, з них 21 громадянина Республіки Білорусь. Усіх учасників пригоди доправили до міста Ковеля у санаторій матері та дитини «Турія», де їм надається необхідна допомога.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося два відділення пожежно-рятувальних підрозділів державних пожежно-рятувальних частин № 4 та № 19. До роботи з постраждалими залучили психологів У ДСНС України у Волинській області.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група УМВС, УДАІ УМВС, прокуратури, оперативна група У ДСНС України у Волинській області на чолі із заступником начальника Анатолієм Свірським.
Обставини ДТП, інформація про загиблих та травмованих уточнюється.

Нагадаємо, 11 липня о 7:34 на автодорозі М-19 сполученням Луцьк-Ковель в районі села Воля-Любитівська Ковельського району сталося лобове зіткнення двох пасажирських автобусів. В одному з автобусів, який здійснював перевезення громадян Республіки Білорусь на відпочинок до Болгарії у кількості 50 чоловік, з них 40 підлітків віком до 16 років, 8 дорослих та 2 водії. Другий автобус здійснював перевезення пасажирів за маршрутом Луцьк-Шацьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ковель Показати IP 11 Липня 2013 13:15
жах!!!!!!!!!!!!!9 людей загинуло.
пп Показати IP 11 Липня 2013 13:58
Боже допоможи тим хто живий
Гас Показати IP 11 Липня 2013 13:59
НЕма слів це просто ЖАХ. Мої співчуття рідним!
Настя Показати IP 11 Липня 2013 14:10
співчуваю. горе і все
назар Показати IP 11 Липня 2013 14:27
що ж сталось що таке ДТП? співчуваю рідним і тим хто у лікарні
k Показати IP 11 Липня 2013 15:23
чому таке діткам перепадає((( храни всіх нас Господь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus