USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині 12-річний хлопець оббирав дошкільнят

9 Липня 2011 12:14
У Нововолинську 12-річний учень однієї з місцевих шкіл Микола Б. оббирав маленьких дівчаток: після розмови з ним – очевидно, якихось обіцянок – вони знімали дорогоцінні прикраси і добровільно віддавали хлопцеві.
Таким чином за кілька днів постраждало троє дошкільнят, – пише Волинь-нова.
Першою до правоохоронців звернулася з письмовою заявою Наталія І. й повідомила, що вдень у її 6-річної доньки на вулиці Сонячній невідомий хлопець, зловживаючи її довірою, забрав золоті сережки вартістю 600 гривень.
А через день подібна заява надійшла від 80-річної Ганни К. Її 7-річна внучка опинилася в подібній халепі.
Коли та гралася у дворі свого будинку на вулиці Нововолинській, до неї підійшов хлопчик і шахрайським способом заволодів її золотими сережками.
Таке ж трапилося наступного дня на вулиці Святого Володимира ще з однією дівчинкою. Про це повідомив у міліцію її батько, 34-річний Микола Я.
Працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх встановили, що всі ці злочини скоїв один і той самий малолітній зловмисник.
Усе роздобуте добро він здавав у ломбард «Скарбниця».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 9 Липня 2011 23:06
У дошкільнят дорогоцінні прикраси. Добре живем.
ая до Я Показати IP 10 Липня 2011 14:46
А ваша дитина ніби з гвоздями в вухах ходить....
волиняка з олодимира Показати IP 10 Липня 2011 12:35
В першу чергу до відповідальності треба притягнути безтолкових мам і пихатих тат отих дошкільняток за те,що самі ж батьки провокували такі хуліганські напади на іхніх дітей. Для чого батьки роблять своїх дітей мішенями,для чого вставляють ім у вуха золото,купляють дорогі телефони.Хай родичі потерпілих діток моляться Пресвятій Діві Марії за те,що так все обійшлося -легким переляком.А якби на тих дітей накинув який зальотний бомж чи рецидивіст?!Ото ж бо через такі дешеві понти може стати велика біда!!
до волинянки з олодимира Показати IP 11 Липня 2011 10:42
Пані, взагалі то, раз ви вже про Пресвяту заговорили, то згадаємо, що дітки ще й хрестики носять, як обереги, то це що, теж "дешеві понти"? Але це так, невелика ремарка. Цікаво, чи регулюється законодавством ситуація із тим, що ломбард проводить будь-які операції з неповнолітнім. Хіба вони мають право приймати дорогоцінності в 11 річного хлопчака? Здається, що це мало би наштовхнути їх на підозру, адже сумніваюся, що якісь батьки пошлють свою дитину до такого закладу. Вартувало би ще й їх діяльність перевірити.
волиняка з володимира Показати IP 11 Липня 2011 11:42
Відповідь для 10-42.Шановний(а) Так,чимало діток носять хрестики,це оберіг і це для кожного християнина свята річ.Тож не туліть усе до купи.Я сподіваюся Ви мене зрозуміли.Не туліть сюди "цепури " на шиях 12 річних хлопаків,золоті бранзулетки у дівчат того віку та інші предмети розкоші які практично провокують когось з оточуючих на вчинення злочину.Оце і можна назвати "дешевими понтами" Знову ж таки -друга частина Вашого коментару: А чи сам отой 12 літній хлопчина здавав до ломбарду забрані речі.А може це робила значно старша за нього особа?Чи не так?
до волиняки з володимира Показати IP 11 Липня 2011 12:31
Ви кажете про одиниць. На вулицях нашого міста не так багато діток з "цепурами", особливо 6-7-річного віку. Я особисто працюю з дітками і чомусь не зустрічала таких, максимум, що може бути, це золоті сережки і хрестики, про які вже раніше згадувала. Ті хто з "цепурами" просто так на вулицях і на наших земних-брудних дитмайданчиках не бавляться. Щодо другої частини, в новині не було зазначено, що існувала старша людина, яка здавала награбоване, а думаю, якби це було відомо - на це б наголосили першочергово, а таку людину притягли б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus