USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Києвом поліція і КОРД влаштували перестрілку між собою. ОНОВЛЕНО

4 Грудня 2016 10:08
У селі Княжичі Броварського району Київської області вранці 4 грудня поліцейські влаштували перестрілку між собою, - повідомляє "Обозреватель" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, група поліцейських (з оперативного підрозділу) вела стеження за бандитами, які цієї ночі пробралися в зазначеному селі в один із будинків з метою його пограбування. При цьому в будинку спрацювала сигналізація, на яку, своєю чергою, відреагував інший підрозділ поліції (з охоронного підрозділу).

Прибулі через сигналізацію поліцейські, не розібравшись, затримали двох своїх колег, які стежили за бандитами. Трохи пізніше на місце інциденту також приїхали бійці спецзагону поліції "КОРД". Через плутанину один із поліцейських (з охоронного відділу) зробив постріл, яким смертельно поранив бійця "КОРДу". "КОРД", своєю чергою, відкрив у відповідь вогонь і вбив двох поліцейських з оперативного підрозділу і двох поліцейських з охоронного підрозділу.

При цьому не всіх бандитів, що пробралися до будинку, вдалося затримати.

Зараз по тривозі через зазначений інцидент піднято особовий склад поліції Києва і Київської області. Попередня причина інциденту - неузгоджені дії між керівництвом підрозділів поліції.

Внаслідок стрілянини загинуло п’ятеро правоохоронців. Інформацію про трагічний інцидент і загиблих правоохоронців підтвердив у Фейсбук нардеп Антон Геращенко.

«Працівники карного розшуку міста Києва працювали над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка діяла у столиці. Вони отримали оперативну інформацію про пограбування, яке планувалася у селищі, тому вирішили зробити засідку на злочинців. Саме туди і виїхали спецпризначенці КОРД, а також в одному з будинків розмістилися поліцейські розвідники, які мали слідкувати за ситуацією та дати сигнал на затримання грабіжників.

Однак трагічне співпадіння призвело до трагедії. В одному з будинків спрацювала сигналізація, і на виклик виїхали працівники ДСО. Вони прийняли поліцейських розвідників за злочинців, і вирішили затримати їх. В ситуація втрутилися спецпризначені з КОРД.

Між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, яка тривала кілька миттєвостей і забрала п'ять життів. Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД входив до групи захоплення», – повідомив Антон Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Клаус Показати IP 4 Грудня 2016 10:17
Керують д*біли, які розбираються тільки у грошових купюрах, от і гинуть люди. Реформа!!!!
до Показати IP 4 Грудня 2016 10:22
чого був той майдан і фацевич
11 Показати IP 4 Грудня 2016 10:30
Добре не хочуть захищати свої землі хай стріляють між собою. Скажуть поліцейським треба додаткові повноваження . Загинули двоє сотрудников це трагедія .
Сераховичі Показати IP 4 Грудня 2016 10:38
І війна не потрібна . з таким керівництвом на всіх рівнях .законами та порядком то ще треба дати дозвіл на носіння зброі і ми самі себе повбиваємо! Бий свій свого .щоб чужий і духу боявся!
Правдоруб Показати IP 4 Грудня 2016 10:50
В цивілізованій країні протягом години керівництво пішлоби у відставку а в нас побачите будуть шукати козлів відпущення і будуть доводити що без них Україна не виживе. От вам результати реформи права рука не знає що робить ліва. В нас таж сама ситуація патрульна підпорядковується києву як будьто з київських кабінетів краще видно де в луцьку необхідно ставити патруль. Поліцією керують колишні офіціанти та менеджери. Ганьба гнати всіх в шию.
Мда... Показати IP 4 Грудня 2016 11:03
небуде добра в цій державі ніколи...
новини Показати IP 4 Грудня 2016 11:08
по радіо передали .що загинуло 5 чоловік! Що ж це за такий утаємничений будинок і головне чому були не узгоджені діі правоохоронців! чи корд і поліція захищають інтереси різних сторін?
факт до новини Показати IP 4 Грудня 2016 12:45
О-то така рехформа, що кожен по собі і роБлять що хочуть, кожен перед кожним випендрюється, а маємо таки наслідки і повністю зруйновану правоохоронну систему! Жах!
Сераховичі Показати IP 4 Грудня 2016 11:22
Бандити не постраждали? так як і не буде відповідати за загибель правоохоронців жодний посадовець?! Який жах! аваков .геращенко і ваша молода заступниця-признайтесь в своій не прфесійності і ідіть геть....
українець Показати IP 4 Грудня 2016 12:42
Того Авакова і Ко. давно за грати треба, доведе він країну...!!!
Шановні Показати IP 4 Грудня 2016 14:21
Згадайте яку в*нь піднімають б*длоактивісти коли заходить мова про призначення на посади людей на кшталт Паскала чи Євдокімова, тоді про професіоналізм забувають і виють про режим януковича, хоча яник ще запчасті на автобазі тирив коли ті жульйо на місце ставили, результат не забарився
007 Показати IP 4 Грудня 2016 15:07
ЦЕ ЧУДОВИЙ ДЕНЬ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ!!!
008 Показати IP 4 Грудня 2016 16:27
007 ти дебил там люди загинули ур*д ти т*порилий
007 до 008 Показати IP 4 Грудня 2016 17:10
Люди загинули на МАЙДАНІ в тому чмслі ДІТИ А ЦЕ ШВАЛЬ...
Євгеній Показати IP 4 Грудня 2016 17:45
Долб*й*би одним словом
529 Показати IP 4 Грудня 2016 18:12
007 ти повний тормоз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus