USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємці Луцька не змогли потрапити на свої робочі місця

4 Вересня 2013 18:45
У Луцьку підприємці Завокзального ринку не змогли потрапити на свої робочі місця, повідомляє ТРК «Аверс».

Охорона ринку не пускала на територію ані самих базарників, ані журналістів і, навіть, міліціонерів.

Тим часом на Завокзальному ринку представники інших правоохоронних органів здійснювали досудове розслідування кримінального провадження, яке відкрили проти керівництва облспоживспілки, а саме згідно частини 4 статті 191 - привласнення колективного майна в особливо великих розмірах.

Правоохоронці перевіряли саме облаштування покрівлі над рядами ринку.

Підприємець Алла Сівак розповіла: «Ми зверталися до міліції, до прокуратури, а також до депутатів, із заявою про те, що хотіли б знати реальну вартість саме цього металу, вартість цього пластику. Тому що ми не погоджуємося з ціною у 1300 гривень за погонний метр, ми вважаємо, що це задорого».

Щоправда потрапили туди слідчим не так то й просто. Як розповідали підприємці, які прийшли на ринок разом із правоохоронцями, пройти до їхніх робочих місць їм завадила охорона.

«Спочатку групу пустили, через годину перемовин, потім попросили вийти. Виявляється потрібен дозвіл самої облспоживспілки на те, щоб здійснювалась перевірка на території облспоживспілку», - обурювалися підприємці.

Крім того, на територію ринку охоронці спочатку не пустили і знімальну групу телеканалу.

Водночас слідчі, які працювали на місці, не на камеру зізналися, що й справді з ними був наряд міліції. Мовляв, щоб врегулювати деякі спірні моменти. Та й перед замкненими воротами вони простояли майже годину. Підприємці ж, своєю чергою, тільки здогадуються, що приховує облспоживспілка, бо навіть правоохоронці їм не розказали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Показати IP 4 Вересня 2013 21:18
О палиця о де ти спаси забери землю в облспоживспілки постав там свій цум 2 та зроби для нас оренду по 100 абой більше баксів... ми так тебе чекаємо...
степану Показати IP 4 Вересня 2013 21:35
повторюй цю молитву пять раз на дню та й збудеться.Але казав Палиця чи може керівник ринку Горгут що постав дурня богу молитись то він і лоб розібє.Бережи лоб.Степанку.
то ти Показати IP 4 Вересня 2013 22:06
голяр?ти ж казав зелінський,а перед тим токарський,а ще перед тим що нове сільпо буде..оприділись!типу ви накрали багато красти не будете.,а прийде новий то три шкури спустить..ми обійдемся без старого і нового не буде!дрімучих полішуків шугай ,ти на тому коня зїв
ти то Показати IP 4 Вересня 2013 22:23
коня зів.тобою закушу.смакота...
а хруя до ти то Показати IP 4 Вересня 2013 22:30
хруя не хоч?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus