USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Побиття та пограбування не було, - поліція про смерть жінки в Луцьку

9 Січня 2018 12:06
Жінку, яка померла у ніч на 7 січня в лікарні Луцька буцімто внаслідок побиття, ніхто не бив.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі волинської поліції.

Так, близько 20 години у районі РАЦСу жителька села Струмівка у стані алкогольного сп’яніння впала з висоти власного зросту. В результаті чого отримала ушкодження та була госпіталізована у лікарню в реанімаційне відділення. Медики боролася за життя жінки декілька годин, але близько 02:00 ночі померла від отриманих травм.

Як зазначили правоохоронці, не було ніякого побиття та пограбування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
я Показати IP 9 Січня 2018 12:12
Цитую: "Як зазначає видання, у загиблої була розірвана селезінка та пошкоджена печінка." Це ж який зріст треба мати?
456 до я Показати IP 9 Січня 2018 14:11
звідки "видання" бере інформацію? З якого органу воно її висмоктує?! Офіційно нічого подібного не повідомлялось! Щодо падіння з висоти власного зросту - можна "вдало" впасти і з половини власного зросту. У нас був випадок, коли дитина перечепилася через поріг і загинула..
я до 456 Показати IP 9 Січня 2018 15:22
а ви активуйте виділене у цій же новині. тобто, відкриється ця ж новина, тільки подана вчора... і... дитина, це всетаки не доросла, хай і випивша жінка... ну, голову розбити... зуби вибити від падіння... але ж не внутрішні органи порозривати...
123 Показати IP 9 Січня 2018 12:13
Пинзец какой то. Это ж сколько раз упасть надо было? Все дело раскрыто. катаем детей на машинах дальше.
Олег Показати IP 9 Січня 2018 12:14
Смердить брехнею. Я не лікар та не судмедексперт, але як можна було впасти, щоб отримати смертельні травми голови, розірвану селезінку та пошкоджену печінку, про які було сказано в попередній статті?
лучанка до Олег Показати IP 9 Січня 2018 12:37
А чому ви вважаєте, що у попередній статті - правда? Це що , судмедексперт сказав прл селізінку - печінку чи журналісти?
Андрій Показати IP 9 Січня 2018 12:30
Це як треба впасти з висоти свого зросту, щоб відбити печінку та селезінку ? Це, можливо, поліцаям не потрібен черговий "висяк", щоб не псувати показники і не відкривати чергове кримінальне провадження ? Звичайно краще повісити все на загиблу, чим розслідувати справу !
123 Показати IP 9 Січня 2018 12:34
Пі?дять мусора!!!
Вася Показати IP 9 Січня 2018 12:35
А в статті було сказано, що родичі померлої казали, що телефон і речі були вкрадені. Може це поліція замовчує? Бо догана буде і премії не дадуть?
238 Показати IP 9 Січня 2018 12:36
А відсутня сумка, телефон? Теж впали?
456 до 238 Показати IP 9 Січня 2018 12:40
А вони були там чи залишені постраждалою в іншому місці?
Саша Показати IP 9 Січня 2018 12:38
ОГО! А те що магазин пограбували і жінці дали по голові і забрали касу теж неправда? Жінка сама забрала гроші, вдарилась головою і викликала поліцію? ! Хто бреше журналісти чи поліція?Давайте перевірено інформацію!!!
Петручіо Показати IP 9 Січня 2018 12:39
Славімо Самооборону
Лучанка Показати IP 9 Січня 2018 12:59
В Луцьку тепер ніях правосторонних органів взагалі не має!!! Понабирали оліго?ренів за хабарі, ну ніби ніхто не знає, такси озвучували прямо, тепер страшно і в день по вулиці ходити бо як не бандюк по голові дасть то маршрутка придавить....
лучанка Показати IP 9 Січня 2018 13:21
А ви, журналісти, подумали про її маму, якій і так тяжко від втрати дитини, якою б вона не була. А може, її збила чиясь машина, яку не можна афішувати. А померла не була зросту Валуєва і не падала (поки що не висунули такої версії) з багатоповерхівки
Оля Показати IP 9 Січня 2018 13:26
вона не падала її побили!!!
Микола Показати IP 9 Січня 2018 13:56
Куди ми йдемо? Хтось "помирає" від падіння з висоти тіла, хоча має пошкодження печінки, розриву селезінки та множинних крововиливів... А хтось після допиту у міськвідділі помирає "від інфаркту"...
Лучанка Показати IP 9 Січня 2018 14:08
А для чого вішати собі кримінальну справу на свято???? Так легше- не треба розкривати вбивсто.
Обурені Показати IP 9 Січня 2018 14:20
Шановне агентство Волинські новини, Вам дійсно надали таку інформацію у прес-службі волинської поліції? Дуже обурені даною статтею, ми знали цю людину, вона спиртним не зловживала . І як потрібно було впасти, щоб розірвалася селезінка та були пошкодженні внутрішні органи? А і ще повеселила інформація "Медики боролася за життя жінки декілька годин", можливо пізніше так воно і було, але коли її привезли належної допомоги їй не надали бо сприйняли її як безхатченка.
Мігель Показати IP 9 Січня 2018 14:29
Лучани! За останній тиждень багато чого сталось, відповідно багато питань до МВС. Прошу активних громадян поширювати інформацію по соцмережах. Прошу тих хто має досвід організації, запропонуйте годину на завтра, зробимо пікет під МВС. Нехай дадуть дані, скільки за святкові дні було правопорушень, і ЩО вони зробили/ розкрили.
Луцьк Показати IP 9 Січня 2018 15:22
Шановні журналісти - отримайте будь-ласка офіційний коментар/відповідь на станції швидкої допомоги про стан в якому вони її забрали. Потім в лікарні де померла жінка - про стан в якому вона прибула до них, що було зроблено. Потім отримайте відповідь в судмедекспертизі про її травми та причину смерті. Потім отримайте відповідь від МВС про цю РЕЗОНАНСНУ подію... проаналізуйте та напишіть гарну журналістську СТАТТЮ, яка має спростувати всі догадки !!! Про цю подію говорить ВЕСЬ Луцьк
Андрій Показати IP 9 Січня 2018 15:55
Просто поліцаї не хочуть розпочинати рік з висяків. Ось і вся правда !
До Андрія. до Андрій Показати IP 9 Січня 2018 21:39
Та ти за своїм ВІСЯКОМ стеж, а менти якось розберуться ...
Тетяна Показати IP 9 Січня 2018 19:05
Та що скажете про те що її речі (новий телефон,гаманець та сумка з документами) зникли? Що теж впали? Навіщо писати брехню? Дівчину побили та пограбували!!! А медики вирішили сперш що то бомжачка! А треба було рятувати вчасно! А не чекати доки хтось приїде на упізнання!Поки рідня її знайшла було пізно рятувати!Мало того,що на таке свято втратили рідну людину, то ще й ви пишите брехню!Дівчина до речі йшла з роботи й була твереза!!! З якого джерела ви берете їнформацію лише? Ганьба таким бруднописцям!
Знаючий. Показати IP 9 Січня 2018 21:37
У померлої була давня хвороба печінки, внаслідок якої селезінка, як супутній орган, також зазнала тяжких змін. Внаслідок незначного удару від падіння селезінка лопнула. Через отриману травму (відсутність діючої селезінки) настав синдром за наступними наслідками: при знаходженні в положенні стоячи кров погано поступає до головного мозку, як наслідок різка втрата свідомості і не контрольоване падіння. В положенні лежачи кров знову починає циркулювати і людина приходить до тями, піднімається і починається все з початку.
ПРАВДА Показати IP 9 Січня 2018 22:30
Знаю точно!!! Жінка була твереза. Алкоголем не зловживала.Волинські новини майте совість, людини не має, а ви ще й надаєте неправдиву, абсурдну інформацію. Як вам не соромно, не знаючи всіх фактів, опубліковувати таку статтю і ображати честь хорошої людини.
Ярослава Показати IP 9 Січня 2018 23:42
А от пропоную влаштувати мітинг, інакше справу закриють на рівному місці. Давайте піднімемо шум. Так негодиться робити. Можна ще звернутись в тсн чи на якісь популярні інші телеканали. https://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-znayshly-tilo-cholovika2009/ - згадайте це. Цитую: "Згідно з попередньою інформацією, невідомий впав у пісочницю і задихнувся." Поліції геть на все начхати. У них люди падають в пісочниці і задихають. І падають насмерть з висоти зросту.
Антон Показати IP 9 Січня 2018 23:54
БРАТТЯ! ШАНОВНІ! Уявляєте! Просто уявіть. вашу кохану людину, маму, тата, дитину МОЖУТЬ УБИТИ! а поліція скаже що людина просто впала, а в лікарні всім буде начхати ніхто не допоможе Ми НЕ ЗАХИЩЕНІ! ДАВАЙТЕ ВИСЛОВИМО ПРОТЕСТ АБО ЗВЕРНЕМОСЬ НА ТЕЛЕБАЧЕНЯ! Потрідно писати на всі телеканали зразу це може допомогти НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ МИ МАЄМО ЗНАТИ ПРАВДУ І ВІДЧУВАТИ СЕБЕ БЕЗПЕЧНО
Міщанка Показати IP 11 Січня 2018 09:34
Маю свіжий досвід з новою поліцією. На т-перехрестку очікували на зелене світло, попереду Жигуль несподівано почав рухатися назад та побив нам бампер. Збоку була заправка з камерою, яка це все зафіксувала. На виклик приїхали 2 екіпажі і 4!!! години вирішували це питання, при тому, що у водія Жигуля не було прав, посвідчення особи та документів на машину, зате був перегар. Ноу комент!
ну і Показати IP 12 Січня 2018 22:19
і що робити ? Попереписувались ви тут в коментах що треба щось робити і на цьому все ? Проблему вирішено ? Диванні активісти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus