USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Попав до тюрми через хрест і Євангеліє

5 Листопада 2011 13:47
Пияк, який із Свято-Василівського жіночого монастиря в центрі Луцька поцупив напрестольного хреста, сяде за грати на шість із половиною років.
Про це пише газета «Віче-інформ».
Ще у червні цьогоріч 45-річний Олександр поцупив напрестольного хреста із Свято-Василівського жіночого монастиря. А через деякий час він спробував викрасти ще й Євангеліє, але його побачила послушниця. Зловмисник спробував прошмигнути, однак не встиг.
Євангеліє монахи оцінили у три тисячі гривень.
Як встановили правоохоронці, цей чоловік скоїв чимало крадіжок на Волині, однак попався на церковному начинні.
Як повідомила старший помічник прокурора Луцька Ірина Ващук, за вироком суду Олександр за гратами проведе шість із половиною років. До покарання за скоєні злочини йому ще й приплюсували термін, якого не відбув, бо був звільнений із місць не таких віддалених на рік раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оленя Показати IP 6 Листопада 2011 09:10
Клюквеник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus