USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку в одне ДТП потрапило чотири автівки. ВІДЕО

8 Березня 2009 17:40
Вантажний автомобіль так пропускав пішохода, що за ним «поцілувалися» три іномарки. ДТП трапилось 6 березня приблизно о 20.30 на вулиці Рівненській, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У вечірню дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Рівненській у Луцьку біля кладовища потрапило три іномарки та вантажівка. Проте працівники ДПС відмовилися розповісти про подробиці аварії. Сказали одне – ведеться слідство.
 
Про ДТП розповів таксист, що стояв біля нічного клубу «Метро». За його словами, аварія трапилася через те, що вантажівка пропускала пішохода, який переходив дорогу. Однак загальмувати не встигли три іномарки, що їхали позаду: «Лексус», «Мерседес» та «Ауді». Водій таксі вважає, що ДТП спричинили вологий асфальт та погана через дощ видимість на дорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus