USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Охотському морі затонув траулер: 54 загиблих, ймовірно, є українці, ОНОВЛЕНО

2 Квітня 2015 08:53
В Охотському морі (Росія) рано вранці четвер, 2 квітня, затонув великий автономний морозильний траулер "Далекий Схід".

Рятувальники офіційно підтвердили загибель 54 осіб з траулера "Далекий Схід", серед яких, ймовірно, є українці. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Газета.Ru".

Керівник координаційно-рятувального підцентру ФДМ "Адміністрація морського порту Петропавловськ-Камчатський" Артур Рец повідомив, що рятувальники знайшли тіла 54 загиблих членів команди затонулого траулера "Далекий Схід". Невідома доля 15 осіб, їх пошуки тривають. При цьому рятувальники відзначають, що навіть в гідрокостюмах в крижаній воді вижити можуть прожити 15-20 хвилин.

Врятувати вдалося 63 людини з 132 членів екіпажу.

Причини катастрофи поки невідомі, проте навряд чи судно зазнало лиха через погодні умови. Хвилювання на морі становило всього 1,5 бала, а видимість - до 20 кілометрів.

На затонулому в Охотському морі траулері «Далекий Схід» знаходилися четверо громадян України. Про це повідомляє «Корреспондент» з посиланням на повідомлення від влади Камчатського краю. МЗС України з'ясовує, чи вдалося їм врятуватися.

"Всього на борту БАТМ "Далекий Схід "перебувало 130 осіб. З них 76 - громадяни Росії, 42 людини - громадяни Бірми, 3 людини - громадяни Латвії, 4 - України, 5 - Вануату", - сказано в повідомленні.

У той же час МЗС України поки з'ясовує долю своїх громадян, - повідомив директор інформаційної політики Євген Перебийніс. "У нас поки що немає інформації про те, чи вдалося врятувати українців. Наше консульство в Новосибірську цим питанням займається", - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 10:24
Випадково не останні із сім'ї Януковича
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 10:41
проте навряд чи судно зазнало лиха через погодні умови. ..... це припущення ВН???
Кононович Показати IP 2 Квітня 2015 10:53
Ну й пофіг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus