USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двоє голів РДА з Волині потрапили «під роздачу» від Віктора Ющенка

26 Липня 2008 18:20
Президент України Віктор Ющенко не задоволений роботою двох голів районних державних адміністрацій у Волинській області. Про це стало відомо з офіційного сайту Президента України 26 липня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Згідно з розпорядженням глави держави, за «значні недоліки в роботі» оголошено догану «Александруку Олександру Миколайовичу – голові Локачинської районної державної адміністрації Волинської області (на фото - ред.), Михальцю Юрію Борисовичу – голові Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області».
 
Серед мотивів, які спонукали Віктора Ющенка притягнути голів місцевих державних адміністрацій до дисциплінарної відповідальності, значиться «незадовільний стан реалізації державної політики з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності» та «результати Всеукраїнського зібрання в рамках постійно діючого Форуму «Влада і бізнес – партнери», що відбулося 3 липня 2008 року».
 
Довідково:
 
Розпорядженням Президента України  № 238/2008-рп від 26 липня 2008 року оголошено догану близько півсотні, а саме сорока вісьмом головам райдержадміністрацій, серед яких і двоє згаданих волинян.
 
Раніше передбачалося, що Віктор Ющенко у рамках планованого візиту на Волинь 23 липня (який перенесли) мав відвідати місто Володимир-Волинський та прикордонні території Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus