USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Центральному ринку – акція протесту. ВІДЕО

25 Листопада 2008 19:25
Підприємці, які торгують на вулиці Замковій (Центральний ринок), організували акцію протесту проти облаштування автопарковки на місці їхніх торгових точок. Щоб залагодити конфлікт із цими підприємцями, на місце події прибув директор департаменту підприємництва Луцької міськради Олександр Козлюк, - повідомляє 25 листопада репортер «Волинських Новин».
Крім директора департаменту підприємництва мерії, до протестантів прибули представники двох найбільших ринків – Центрального та Завокзального. Проте торговці не виявили бажання говорити із жодним з них. Наприклад, «Варшавка» не зацікавила підприємців, оскільки вони категорично відмовляються торгувати на Завокзальному ринку.
Олександру Козлюку після довгих суперечок таки вдалось пояснити ситуацію.
«Кошторис вже зроблений, гроші проплачені замовником. Як тільки приїде техніка, ви повинні поступово звільнити свої торгові місця. Усіх, хто чинитиме опір, буде покарано в адміністративному порядку», – наголосив директор департаменту підприємництва.
Як альтернативу робочим місцям пан Козлюк запропонував вже ж таки обдумати варіант Завокзального ринку. Крім того, за його словами, буде створено ще два додаткових торгових ряди на території Центрального ринку. Щоб все ж таки не позбутись можливості заробітку, чиновник порадив підприємцям особисто прийти на прийом до нього або директора ринку.
Довідково:
На місці торговельних рядів на вулиці Замковій луцька влада планує розташувати автопарковку.
value="http://www.youtube.com/v/6tPaDON00VY&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true"> name="allowscriptaccess" value="always"> src="http://www.youtube.com/v/6tPaDON00VY&hl=en&fs=1"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always"
allowfullscreen="true" width="425" height="344">
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Kriza Показати IP 25 Листопада 2008 20:15
Це кара божа за сто відсоткові накрутки на одежі та інших товарах! Було все ж таки щось хорошого в совіцькі часи, як ото стаття УК за спекуляцію...
Анонім Показати IP 26 Листопада 2008 10:35
А до чого там Козлюк? Бодя давав вказівку,а фракція БЮТ підтримала так буде і з частиною завокзального ринку. По частинах попродають. Та й гроші вже заплачені.
Австріяка Показати IP 26 Листопада 2008 14:07
Бодя гребе під себе і без фракцій... Почнеш з усілякими ділитись, самому ніц не лишиться.
Арсен Показати IP 26 Листопада 2008 18:53
Це рішення прийняте не депутатами, а виконкомом. Козлюк, як ЄЦовець має гроші на вибори заробляти
Анонім Показати IP 26 Листопада 2008 20:59
кріза баран!люди чесно працюють! но ведуть себе як стадо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus