USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь наразі є «будівельним лузером»

17 Серпня 2009 18:36
У Волинській області – найбільше падіння обсягів будівництва в Україні. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як йдеться у експрес-випуску Держкомстату «Виконання будівельних робіт за січень-липень 2009 року», за вказаний період на Волині підприємства виконали будівельних робіт на суму 173 мільйони 100 тисяч гривень. Це один з найменших в Україні показників. За ним, від Волинської області відстають лише Кіровоградщина, Херсонщина і місто Севастополь.
 
Обсяги будівництва, здійсненого на Волині у січні-липні 2009-го, становлять лише 32,3% від показника за аналогічний період минулого року. Це означає, що у Волинській області – найбільше падіння обсягів будівельних робіт серед усіх регіонів держави.
 
Водночас, у першому півріччі 2009 року Волинь перебуває приблизно посередині з-поміж регіонів за обсягами введеного в експлуатацію житла. Відповідний показник становить 41,7 тисячі квадратних метрів житлової площі. Більшість житла здали у сільській місцевості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus