USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ажіотаж і тиснява: черга у Луцькій поліклініці за довідками на дитяче щеплення

30 Квітня 2016 18:27
За дві години 600 осіб записали своїх дітей на щеплення від туберкульозу. Такий ажіотаж у Луцькій дитячій поліклініці виник недаремно, адже запис на так звану «пробу Манту» проводять лише раз чи двічі на місяць. Тим, хто не встиг записатися, радять ще місяць зачекати. Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Лучанка Віра записала свою дитину на щеплення аж на кінець травня, раніше, каже, місць немає.

«Ще з березня чекаємо ці прививки. Тоді ми взагалі не могли записатися: то немає місць, то немає часу. Виходить, що дитина з направленням не може взагалі зробити щеплення», - розповідає жінка.

У день запису за дві години роботи в поліклініці таких, як пані Віра, на туберкулінову пробу записалися аж 600 осіб. Відтак, графік щеплень до кінця травня розписаний.

Хто не встиг – чекатиме визначеного дня для запису вже наступного місяця. Тоді дітей записуватимуть на червень.

Зі слів головного лікаря Луцької міської дитячої поліклініки Оксани Лєщинської, проблема полягає в кількості вакцини – її катастрофічно бракує.

Детальніше дивіться в сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 30 Квітня 2016 18:35
Скільки мільйонів гривень треба цим горе-адміністраторам, щоб організувати попередній запис пацієнтів з одного компютера?
Анонім Показати IP 30 Квітня 2016 18:42
Вже в Бресті наші роблять щеплення. Так пишуть білоруси.
лучанка Показати IP 30 Квітня 2016 18:52
Я не медик, але на скільки знаю прививка від туберкульозу-це БЦЖ, а проба Манту-це імунологічний тест, який показує чи є в організмі туберкульоз .
Анонім до лучанка Показати IP 1 Травня 2016 01:03
як одне так і інше малоефективне і шкідливе, в США, Європі,Японії вже відмовились від повальної вакцинації БЦЖ через її шкідливість і малоефективність, а манту показує пальцем у небо, 50 на 50

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus