USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Історична подія – у луцькій лікарні

22 Жовтня 2013 12:41
Шістнадцятизрізовий комп’ютерний томограф та ангіограф почали роботу у Луцькій міській клінічній лікарні. Цю подію назвав історичною Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради, що відбулася 22 жовтня.

Вартість томографа становила понад 5 мільйонів гривень, ангіографа – 17 мільйонів гривень. Пристрої дають можливість значно точніше встановлювати діагноз. Їх придбали за кошти держбюджету.

З міського бюджету дали майже 5 мільйонів гривень на добудову приміщень. Зараз лікарі зробили 15 операцій на ангіографі. Зі слів Миколи Романюка, таким якісним та сучасним обладнанням може похвалитися далеко не кожен обласний центр. Завдяки новому обладнанню Луцька міська клінічна лікарня може взяти на себе частину функцій, які раніше виконувала Волинська обласна клінічна лікарня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Гость Показати IP 22 Жовтня 2013 12:50
Дали безоплатно цим хабарникам-лікарям, а вони будуть дерти за це обладнання з людей гроші, які їм в голову стрельнуть.Це для них збагачення, а для люду нічого доброго-все платне, а не маєш грошей здихай. А де вони в нас при таких мізерних пенсіях і зарплатах.
Александр до Гость Показати IP 22 Жовтня 2013 14:41
Вам бы уже следовало давно, но вы удивительно живучи при такой мизерной пенсии и зарплате, так что будем для вас вместо аниографа использовать скальпель и бычьи кровеносные сосуды, на это денег хватит. А еще есть замечательные новые лекарства:))
Отто до Александр Показати IP 22 Жовтня 2013 17:47
А вот и недобитый комсомол подоспел.
безоплатна медицина приводить до передчасного потрапляння до моргу. бєздозмєздно))) до Гость Показати IP 24 Жовтня 2013 19:31
тільки одне рішення ефтаназія всім таким дятлам. марксизм жів. полісся до міста добралось і качає тут свої нікчемні права. давай обслужуй мене, а я тобі за спиною нагажу. мерзота така що і плюнуть у мору шкода слини
Волинянин Показати IP 8 Листопада 2013 19:28
Вітаю!Це дійсно варте похвали.І яким би макаром це дісталося лікарні,не важливо.Ми ще на один крок наблизилися до сучасної медицини.Те що платно буде,це звичайно не на користь малозабезпечених.Та це не проблема лікарні,а держави Україна.Бо в цивилізованих країнах існує програма надання мед.допомоги біднішим верствам-на жаль ми ще не доросли до цього.Та все ж радію за лікарню.Так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus