USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Митрополит Михаїл молився за Ніфонта

8 Червня 2013 11:00
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив молебень за здоров’я митрополита Ніфонта, керуючого Волинською єпархією Московського Патріархату. Привід піднести до Бога заздоровне моління – повідомлення в ЗМІ, що владика Ніфонт перебуває у важкому стані в реанімації.

Коли людина потрапляє у біду – не можна залишатися осторонь, якщо Ти справді є православним християнином. Усе, що може зближувати чи віддаляти людей, відходить на другий план, коли ближній потребує підтримки і насамперед підтримки молитовної, - йдеться у повідомленні.

У молитві, що відбулася в кафедральному соборі Святої Трійці, взяв участь декан монастирів нашої єпархії, намісник монастиря Святителя Миколая Чудотворця в селі Жидичин Ківерецького деканату ігумен Константин (Марченко) та духовенство з цієї обителі.

Після богослужіння високопреосвященний Михаїл зазначив, що продовжить прохати Всевишнього за швидке одужання митрополита Ніфонта, і як головуючий на цей час у Волинській раді Церков закликає християн різних конфесій чинити так само, молитися за недужого архієрея, пам’ятаючи слова апостола Павла: «Носіть тягарі один одного і так здійсните закон Христа» (Гал. 6:2).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
по факту Показати IP 8 Червня 2013 13:37
Знову дивний заголовок хорошої новини.Митрополит Михаїл молився за МИТРОПОЛИТА Ніфонта.Журналісти не будьте безграмотними або провокаторами!!!!!!!
дідо Показати IP 8 Червня 2013 15:43
Це кінець російської церкви на Волині.
загреб Показати IP 8 Червня 2013 16:33
Ждемс донецкого попа.А может и сидевшего.
Семен Показати IP 8 Червня 2013 21:50
таких безіменних продажних провокаторів як дідо і загреб, козаки завжди садили - на вила та кидали у вогонь...
Александр до Семен Показати IP 9 Червня 2013 08:57
А они возрождались всегда из пепла! Фениксы!
AAA Показати IP 1 Січня 2014 15:57
ЖАХ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus