USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заморожене будівництво перинатального центру у Луцьку відновлять?

17 Квітня 2015 13:39
У Міністра інфраструктури України буде випрошувати гроші для медзакладу Волині нардеп. Він запевняє, що сума, яка необхідна для завершення будівництва, для Кабміна - невелика.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із народним депутатом України Дмитром Лубінцем в облдержадміністрації сьогодні, 17-го квітня.

Зі слів губернатора, Волинський обласний перинатальний центр готовий на 80% й для завершення будівництва необхідно ще 60 мільйонів гривень.

«Сума - невелика, але вона нам потрібна. Через фонд регіонального розвитку ми цей об’єкт не можемо фінансувати, бо він «з’їсть» весь бюджет. Втім, є стабілізаційний фонд держави і він розрахований на допомогу подібним питанням. Аби продовжити роботи цього року, нам потрібно хоча б 30-40 мільйонів гривень. Це велике соціальне питання», - розповів нардепу Гунчик.
З цього приводу Дмитро Лубінець пообіцяв взяти питання на особистий контроль й зустрітися вже наступного тижня з Міністром інфраструктури України, аби просити гроші для медзакладу.

«Я поговорю з Міністром і наголошу, щоб він виділив кошти якнайшвидше», - запевнив новий лобіст Волині.
Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що торік у Міністерстві охорони здоров’я назвали Волинський обласний перинатальний центр непродуманим проектом.

А Луцький міськвиконком прийняв протокольне доручення підготувати звернення до облради, аби передати обладнання обласного перинатального центру для Луцького пологового будинку.

Нагадаємо, днями Дмитро Лубінець став куратором Волинської області від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Нардеп відкрив у Луцьку свою громадську приймальню нардепа та новий офіс луцького осередку Блоку Петра Порошенка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Такі да! Показати IP 17 Квітня 2015 13:45
Лискучий такий фейс у пацика - видно добре харчується...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus