USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Швидка не літатиме в космос», - головний медик області

6 Березня 2013 08:02
Збільшити кількість врятованих життів до 20% завдяки швидкому доїзду машин екстреної медичної допомоги до хворих планують медики області.

Про це повідомив під час відеоселекторної наради начальник Волинського обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

За його словами, за минулий рік додатково відкрили 9 пунктів швидкої допомоги. Ще 9 пунктів планують ввести в дію у 2013 році. Це забезпечить 10-тихвилиний доїзд до хворого в містах та 20-ти хвилиний - в селах.

«Реформа екстреної медичної допомоги виправдає себе, адже бригади швидкої допомоги будуть не в космос літати надавати медичну допомогу, а будуть працювати на ті громади, де вони є», - переконує Ващенюк.

За словами губернатора Бориса Клімчука, він задоволений командною роботою управлінців щодо підготовки до роботи Центру екстреної медичної допомоги в Луцьку по вулиці Словацького.

Для заохочення сільських і селищних громад, Клімчук пообіцяв забезпечити новенькими автомобілями швидкої допомоги всі амбулаторії на базі районних дільничних лікарень.

Нагадаємо, що місяць тому про неналежну роботу екстреної швидкої допомоги на Волині та декількох інших областях України говорили у МОЗ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus