USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Губернатор хоче касові апарати на ринках

23 Квітня 2013 10:28
Встановлення касових апаратів на ринку – одна зі складових того, аби фінанси в державі «ходили» прозоро.

Про це 23 квітня повідомив голова волинської ОДА Борис Клімчук під час спільного засідання регіонального комітету з економічних реформ та регіональної ради підприємців у Волинській області.

На думку губернатора Волині, «держава не розуміє, скільки у неї фінансів і як вони ходять». Одним із способів вирішення цієї проблеми він вбачає, власне, встановлення касових апаратів навіть на ринках.

Зокрема губернатор додав, що Україна до цього прийде поступово, адже перші кроки у цьому напрямі вже зроблено.

Такий хід, на його думку, легалізує грошовий обіг в області.

«Фінасни мають ходити прозоро як кров в організмі», - переконаний Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 23 Квітня 2013 10:31
Вже нема кого доїти, будуть у базарників останні труси забирати.
Віка Показати IP 23 Квітня 2013 10:52
А це правильно Борис Петрович каже. А то якщо неякісні продукти чи т.і. то продавець морду відвертає, що у нього не купляли. А так буде доказ.ДУЖЕ ПРАВИЛЬНО!І ціни будуть контролювати
а про до Віка Показати IP 23 Квітня 2013 14:54
герегов апіцентри чого його не цікавить?там половину товару взагалі сертефікацію не моглоб пройти. А ОТІ ЧУДО РОЗМИТНЕННЯ.купіть панянко дріль чоловікові акційну в них чи перфоратор за пару сотень тай дайте чоловікові попрацювати годину..або подовжувач і підключіть до нього 16 ампер як написано.і все квартири нема..а доказ чєк твій тебе в більшості випадків пошлють в київ на центральний офіс до гори юристів,де тоьі будуть пояснювати про те що ти неправильно експлуатувала.в місцевій захист споживачів пошлють тоже туди.ж.а на ринку бери просто чєк від руки написаний з сумою вказаною та назвою місця підприємця товару,дати покупки.якщо точно щось браковане то звертайся в відділ захисту прав споживачів в луцьку.але в більшості випадків це вирішується на ринку.а касові апарати непроблема.проблема в горі паперу та в тому що держава україна офіційно розмитнює ьовар на кг. а бордаті збираються ще щось після митниці придумати..це він як з медичною реформою точно таке саме.у всьому розбирається...что гдє когда грають за наші гроші.
андрiй76 Показати IP 23 Квітня 2013 11:38
Однозначно правильно.Нормальна європейська практика.Там цим вже давно нікого не здивуєш...
Угу до андрiй76 Показати IP 23 Квітня 2013 13:58
Що за брєдня? Ти в Європі було? Там на ринках чекі? Ви ж тут вже виписували,що в Європі взагалі ринків нема))), такщо "оце раздвоєніє лічності" тримайте при собі, фантазьори наші...
азіатська до андрiй76 Показати IP 23 Квітня 2013 15:01
митниця.азіатські зарплати.азіатські перевіряючі та контролюючі органи.а практика європейська.ти це все тоже оплаитш.в нас речі аналогні дешевші чим в польщі чи чехіїї на 20-25 %, продукти дорожчі на 25-30%.ти готовий платити на 50 % більше.чи батькі нормально на роботу влаштували..тобі пофіг.. поки пофіг..
Факт Показати IP 23 Квітня 2013 11:43
Страна ідіотов. Причому, чим вище посада тим вищий рівень ідиотизму. Постав касові апарати в кожного чиновника, який отримує відкати з державних коштів, у кожного хто качає кошти через офшори. Поверніть ПДВ і буде тобі кров, а будете заганяти людей то як не вам то рідним за пару років буде п...єц.
ісса ндойє Показати IP 23 Квітня 2013 11:55
Дуже правильний крок,об...балово покупців припиниця, та в Турцію на відпочинок менше будуть їхати ...
Хвєдя Показати IP 23 Квітня 2013 13:28
Ніхто нікого не жене на базар. Іди в супермаркет - отримай чек. А губернатор нехай відмінить в нашій області спрощену систему оподаткування, і курить бамбук.
Клімчуку Показати IP 23 Квітня 2013 13:53
А ми хочемо,щоб Клімчук врешті-решт на пенсію пішов, вже верне від одного цього призвіща! Позорище!Палицю свого дої та Єрємєєва з Івахівом, та горе Мартиняка з Ващучкою!!!
давай -те Показати IP 23 Квітня 2013 14:39
ві- те когось подоїм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus