USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук запевняє, що медики не залишилися без надбавок

3 Червня 2013 12:58
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук порекомендував депутату обласної ради Віталію Собку, який є священиком, займатися мирянами. Це була відповідь губернатора щодо депутатського запиту про можливі скасування надбавки медикам після впровадження медичної реформи на Волині.
Про це йшлося під час оперативної наради у голови ОДА 3-ого червня.
«Жоден медик не втратив у грошах»
За словами Бориса Клімчука, звинувачення депутата Віталія Собка щодо скасування надбавок медикам - безпідставні. Мовляв, у рамках оптимізації закладів охорони здоров’я, жоден медик Волині не втратив у грошах.
Нагадаємо, що під час минулої сесії обласної ради депутат Віталій Собко оголосив запит у якому йдеться, що працівникам лікарських та фельдшерських бригад комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» скасували надбавки та доплати до посадових окладів.
Клімчук порекомендував священику займатися мирянами
Як зазначив начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк, він розмовляв з представниками новоствореної структури щодо неузгодженості виплати їм надбавок у квітні-травні. За словами головного медика Волині, усі питання уже врегульовані.
Натомість, за словами Бориса Клімчука, через три дні після розмови депутат Віталій Собко і подав свій запит щодо невиплати надбавок медикам.

«Займатися треба віруючими, нами мирянами, очевидно, в першу чергу. Все нормально. Гроші виплачувалися і будуть виплачуватися. З якого джерела – це наша справа», - зазначив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus