USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Події у Донецьку – результат зустрічі Ахметова з Путіним, – джерело

7 Квітня 2014 16:23
Український олігарх Рінат Ахметов в березні-квітні літав до Москви на зустріч з Володимиром Путіним. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Сергій Лещенко з посиланням на достовірні джерела, - повідомляє tyzhden.ua.

«Є інформація з достовірних джерел, що в березні-квітні Ахметов літав до Москви на зустріч з Путіним. Я так розумію, результат - сьогодні на вулицях Донецька», написав Лещенко.

«Замість водомета під Донецькою обласною адміністрацією краще БТР під резиденцією «Люкс», - згодом додав журналіст.

Як повідомлялось, 6 квітня учасники сепаратистського проросійського мітингу, що відбувався в Донецьку, прорвалися до будівлі облдержадміністрації. Пізніше вони захопили ОДА, закликавши учасників мітингу "протриматися хоча б добу", щоб сформувати "народну обласну раду", яка б проголосила приєднання до РФ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сьогодні, 7 квітня, у Донецьку прихильники федералізації України, які взяли під контроль будівлю обласної адміністрації, проголосили утворення незалежної Донецької народної республіки.

Згодом проросійські сепаратисти оголосили, що хочуть до 11 травня провести референдум у Донецьку.

У разі, якщо українська влада буде перешкоджати проведенню референдуму і не визнавати Донецьку республіку, "новостворена держава" звернеться до Росії з проханням ввести миротворчий контингент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Правдолюб Показати IP 7 Квітня 2014 18:31
Якщо ненавидуть порядок всіми дозволеними та недозволоними методами,Украйіні пі....ц.А таких парней як Парубій, Наливайченко треба гнать палкой за про...б ситуаційі. Всі силовики повинні сидіти там до повноі стабілізаціі ситуаціі , а запад може хватить соплі жувать ,пора вже хоть щось адекватне зробить. І якщо це правда торозібраться з ахметовим ,ефремовим та компаніею бабки то йіх там!
ми до Правдолюб Показати IP 7 Квітня 2014 23:31
жувать....зробить....розібраться...А чи не Ляшко часом завітав до нас на ВН?
титушко Показати IP 7 Квітня 2014 20:01
Парубій, Наливайченко треба гнать палкой-только не кидайте меня в терновый куст(тм*сказка)
янык Показати IP 7 Квітня 2014 21:35
коментар було видалено
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 21:56
Майно ахметова і інших особливоуспішних - народу України!!!Падлюки більше 20років грабували людей, а тепер кожен розповідає,що він чесний бізнесмен, а хто ж тоді олігарх? Тепер людям знову пропонують економити і виживати,хто як може, а може краще заставити "деяких" в тому числі і пороха, поділитися з народом, а не заставляти наших людей з протягнутою рукою бігати по Європах. Знов українців мають за ослів.
Жорік Показати IP 12 Квітня 2014 20:21
Або революція може себе захистити, або нехай чесно признаються, що граються з долею держави і забираються геть! Їх ніхто не обирав і нічого їм не довіряв, самі прийшли і починають дерибанити державу.
Ринат Ахметов Показати IP 4 Травня 2014 14:13
Україна це Росія Місто Київ це є Русь Якщо скаже хто інакше На нього я обосрусь .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus