USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Полювання» на волинських депутатів: карткові махінації під час сесії

16 Квітня 2015 17:45
Депутати обласної ради «махлювали» з картками, аби продовжити сесійне засідання після обіду: їх лишали у системі, а самі не були присутні в залі. Втім, третє пленарне засідання знову «зірвали» й бурштинові питання вкотре не розглянули.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбувається сьогодні, 16-го квітня.

Нагадаємо, депутати не вперше зірвали «бурштинову» сесію.

Після смачного обіду депутати почали повільно збиратися в залі. Після реєстрації на табло показала технічна служба присутність 45 депутатів, голова обласної ради Валентин Вітер продовжив сесійне засідання.
Розглянувши два питання, їх «провалили», не набравши необхідної кількості голосів. Після цього депутати почали шуміти й висловлювати невдоволення, мовляв, робота - неефективна, адже депутатів у залі менше, ніж карток.

Усе йшло до того, що сесію не завершать й цього разу.

Обурений депутат Василь Столяр емоційно висловився, аби депутати не намагалися «зірвати» сесію, а перейшли до розгляду питань про видобуток бурштину.

«Для чого тут пусті балачки?! Якщо немає когось, а карточка є, то чого тут піднімати шум, давайте проголосуємо за питання надр і все», - наголосив депутат.

Зауважимо, раніше повідомляли, що видобуток «сонячного каменю» хочуть перевести в легальний спосіб заробітку на потреби волинського бюджету.

Репортер Інформаційного агентства Волинські Новини таки знайшов у залі картки без їхніх хазяїв.
Після дискусій та суперечок голова облради попросив повторної перереєстрації – присутніх стало лише 40.
У зв’язку з цим, Вітер оголосив перерву 34 сесії Волинської обласної ради до 29 чи 30 квітня, точну дату мають оголосити на офіційному сайті ОДА.

Проаналізувавши список зареєстрованих на початку пленарного засідання о 10:00 й останню реєстрацію, після якої оголосили перерву, стає очевидним, що 12 обранців, які були зранку, після обіду не з’явилися: Валентина Блінова, Святослав Боруцький, Анатолій Грицюк, Валерій Діброва, Валентина Касарда, Ігор Лех, Юрій Лобач, Василь Пецентій, Олександр Свирида, Яків Смокович, Олександр Шубка, Анатолій Якубюк.
Список зареєстрвоаних депутатів на 10.23
Список зареєстрвоаних депутатів на 10.23
Список зареєстрвоаних депутатів на 10.23
Список зареєстрвоаних депутатів на 10.23
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Список зареєстрвоаних депутатів на 15.48
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 16 Квітня 2015 18:05
БЮТівська мафія блокує сесію, виторговують для себе місце у бурштиновому бізнесі.
223 Показати IP 16 Квітня 2015 19:56
Трутні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus