USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Що розповів «дорогий депутат» Івахів в ефірі передачі на ТБ. ВІДЕО

13 Квітня 2013 11:50
Народний депутат України Степан Івахів став героєм програми «Дорогі депутати» на телеканалі ТВi 12 квітня.

Івахів пообіцяв протягом своєї каденції відвідувати кожну сільраду мажоритарного округу № 21, після перемоги в якому, він став нардепом.

Також у передачі є сюжет про візит журналіста ТВi Андрія Сайчука на Волинь, де він поспілкувався з виборцями округу №21, головою Волинської обласної ради Володимиром Войтовичем та конкурентом Івахіва на виборах до парламенту, депутатом облради Ігорем Гузем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ковель. Показати IP 13 Квітня 2013 12:27
Олігарх Івахів-це зло, але меньше зло ніж Гузь.
Ратно. Показати IP 13 Квітня 2013 12:31
Як би ВО "Батьківщина" поміняла би кандидата, то він би пройшов 100%, так поставили вертлявого, корисного хлопчину у якого всі родичі перевертні комуністи і хотіли, щоб ми його вибрали! Поставте нормальну кандидатуру ВИБЕРЕМО!
За гузя. Показати IP 13 Квітня 2013 12:38
Ігор задумайся, чому майже всі кандидати опозиціонери, та і люди в самій керівній структурі Об'єднаної опозиції були проти тебе? Те що тебе висунули, це не означає, що підтримали! І як що би "регіонали" не пересварилися між собою, та Смітюх не пішов би у нардепи ти би програв більше 20% і це факт! Як би вложили стількі мільонів в іншого кандидата він би беззаперечно пройшов. Ігоре, щось тобі треба міняти в своїй поведінці!
Болодя Показати IP 13 Квітня 2013 13:48
картавий івахів купив собі царствованіє і грається в турботливого опікуна пропитого села, гридота та мерзота
Ольга Показати IP 13 Квітня 2013 16:17
Я дуже сподіваюсь, що колись, коли настане час всьому в цьому світі відкритись - то відкриються, крім решти видимих гріхів Івахіва-Єремеєва-Мартиняка і решту олігархів, яких волиняни люто ненавидять лише за сам факт існування, - коментарі на сайтах Волині. І нарешті можна буде побачити, хто стоїть за цим нескінченним брудом. Нічого конструктивного - лише, мов пси, що спраглі в літню спеку - хлебчуть цю темну словесну юшку. Пожива серцю. Реально часто думаю: як вистачає на це часу? Як не шкода на це гнилоття життя?
Forever Autumn до Ольга Показати IP 13 Квітня 2013 16:23
"Правда десь поруч"... А ще потрібно сподіватися, що й прості люди стануть добрішими і теж не будуть такими обізленими. Бо інколи страшно стає
Ковельчанин Показати IP 13 Квітня 2013 21:22
Яке брехло цей Івахів, бреше про голосування за волю Юлі, щось бельмоче про участь у путчі, я там йшов, а там Мартиняк та Єремєєм і ось я сів і там зареєструвався. Навіть гідно не може аргументувати свої дії. Соромно за такого горе-депутата!
Вижва. Показати IP 14 Квітня 2013 09:37
Івахів голосував-це монтаж "апазиції"зайдіть насайт ВР. Степан ми затебе!!!
Кононович. Показати IP 14 Квітня 2013 09:51
Радует одно, что такой от*орозок как Гузь не попал в раду. искусственные полит проекты как ВО "Батькивщиена" и "Фронт перемен" - это политические труппы, а проходные на данный момент УДАР, БЮТ и "Сволота" ни когда не рискнут портить рейтинги перекотипартией корыстным Гузём. Можно уважать врагов свободовцев, они открытые враги и не скрывают этого, но самые омерзительные и страшные -это такие как Гузи, они как шакалы-падальщики рыщут по партиям ища выгоды и денег. Если спросить у Волынян из какой партии "ветряная мельница" Гузь то убедительного ответа ни даст ни кто! Эти выборы показали, что время гиен-политиков уходит и такие уроды как Шкиль, Стецькив и от*орозок гузь уходят в чёрный и стыдливый прослоек нашей истории.
Ніна до Кононович. Показати IP 15 Квітня 2013 00:37
"Труппа" - это творческий коллектив...
Калькулятор Показати IP 14 Квітня 2013 21:48
Мова така дивна у нардепа... 9-ть класів і гайда на тракторці гній возить, правда потім на нафту переключився, вигідніше виходить.
Алкостоп Показати IP 15 Квітня 2013 09:21
Шановний Болодю-бомже заспокійся і прийми на посошок ще 100 капель!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus