USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Дорогі депутати» Івахів та Палиця – герої передачі на ТВІ

11 Квітня 2013 18:48
Народні депутати – мажоритарники від Волині Степан Івахів та Ігор Палиця – будуть головними героями у передачі «Дорогі депутати» на телеканалі ТВІ у п’ятницю, 12 квітня.

Про це повідомив під час зустрічі з журналістами у «ВолиньМедіа» співавтор передачі «Дорогі депутати» Андрій Сайчук 10 квітня.

За його словами, він із командою телеканалу ТВІ вже кілька днів працюють на Волині – їздили у село Колодяжне Ковельського району.

Сайчук розповів, що під час спілкування з мешканцями села, яких запитували, чи образливо їм те, що, балотуючись до ВР, Степан Івахів розповідав, що буде боротись за визволення з неволі Юлії Тимошенко, а тепер він - у компанії «Партії Регіонів» засідає на Банковій, одна жіночка сказала ключову фразу: «Ви знаєте, мені дуже образливо, але він стільки зробив для нашого села, що воно одразу ту образу згладжує». Ці слова, на думку, журналіста, характеризують типового волинського виборця.

Співавтор передачі «Дорогі депутати» розповів, що знімальна група їздила до приймальні народного депутата Ігоря Палиці у Луцьку, де зустріла у фойє багато людей, які сиділи і чекали своєї черги на прийом. Що його неабияк здивувало.

Сайчук переконував, що редакція ніколи не розкриває таємниці, яка область буде наступною фігурувати у передачі, тому передбачити і підготуватися народні депутати не мають змоги. Але поділився, що зйомки намагаються чергувати – одна на заході, наступна - на сході. Тому можна припустити, що після Луцька команда ТВІ поїде на східну Україну.

Разом із тим, журналіст розповів про свій шлях від львівського спецкора до журналіста «Інтеру», а тепер вже - і співавтора однієї із передачі на ТВІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
валерон Показати IP 11 Квітня 2013 19:11
Цим депутатам всерівно.
Валентина Показати IP 12 Квітня 2013 10:27
Важко написати час виходу програми? 21.00
Знайка Показати IP 12 Квітня 2013 17:59
Думаю, зацікавлені знають, що вихід програми лише на сайті на ТВІ в он-лайн режимі з 21.00
Антон Показати IP 13 Квітня 2013 09:29
два злодія картавих купили депутатство і вчать нас з вами як жити по їх правилах
Кільчицька Женя Показати IP 13 Квітня 2013 12:53
вчора наш земляк Ігор Музичук організовував у драмтеатрі концерт Богдана Бенюка та музичного гурту пана Рудого. От де видно рівень і професіоналізм. І гумор і атмосфера і інтелект і любов до громади - свято душі! Бенюк з гумором згадував що він депутат, але жодного слова про політику і про весь навколодепутатський бруд. Ось кому місце в верховній раді.
Максим до Кільчицька Женя Показати IP 13 Квітня 2013 13:06
також дякую Ігорю Музичуку - був, бачив, сподобалось!!!
Віталій Показати IP 13 Квітня 2013 13:13
також під враженням від концерту! попри погану погоду отримав купу задоволення! Ігор Музичук є офіційно помічником депутата Бенюка Богдана Михайловича і як бачимо, не тільки в політичному житті, а й в шоу бізнесі все проводиться на найвищому рівні!!!
Марго Показати IP 13 Квітня 2013 13:20
навіть не дивно, що відомий музичний продюсер Ігор Музичук (наш земляк, лучанин, котрий тривалий час працює і проживає у м.Києві) співпрацює з Богданом Михайловичем Бенюком, а не зі зграєю місцевих нуворишів - івахових, іремеевих,палиць, які думають де ще можна обдерти державу і бідних краян і за гроші попіаритися досхочу.
Рейса до Марго Показати IP 13 Квітня 2013 13:24
а кого тут піарити? здрочених картавих шмичиків? накрали бабла, розвалили купу заводів і фабрик - тепер думають як обілити себе. а люд як копійчані проститутки ведеться на те. і сміх і гріх. схаменіться краяни, нам тут жити!!!
Рєзвий до Рейса Показати IP 13 Квітня 2013 13:26
Бенюку і Музичуку - СЛАВА!!! Ось де український дух!!! а не кислі, спиті морди що на нас дивляться з екрану і обіцяють пакращення
Вова до Рєзвий Показати IP 13 Квітня 2013 13:31
рідко нас час у верховну раду потрапляють достойні люди. в основному це знахабнілі бариги-злодюги купують собі сенатські мантіі щоб прикрити своє беззаконня і невігластво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus