USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Сирії загинули два російских ГРУшники

28 Листопада 2015 11:29
Der Spiegel повідомив про втрати РФ в наземних операціях в Сирії. На сирійській території в ході боїв вже загинули два спецназівці ГРУ. Про це журнал повідомив у п'ятницю, 27 листопада, - пише dw.com.

Режим сирійського президента Башара Асада, крім військово-космічних сил РФ, підтримують російські сухопутні війська і артилерія.

Der Spiegel стверджує, що два бійці 22-ї бригади спецназу Головного розвідуправління (ГРУ) РФ, що брали участь в сирійському конфлікті, були поховані 12 листопада в Ростові-на-Дону.

Видання зазначає, що російські ЗМІ навіть не згадали про те, що трапилося.

Німецький журнал повідомив також, що, крім авіаударів військово-космічних військ, російська сторона займається транспортуванням сирійських солдатів на літаках Іл і вертольотах Мі-24.

Крім того, згідно з даними журналістів, Росія надала Сирії 152-мм гаубиці "Мста-Б", які є в арсеналі 120-ї артилерійської бригади з Сибіру.

Як повідомлялося, повстанці з угрупування Ахрар аш-Шам завдали артилерійського удару по авіабазі Хмеймім в провінції Латакія, де дислокується російська авіація. В результаті обстрілу серед російських військових є поранені і загиблі.

Нагадаємо, 24 листопада турецькі винищувачі збили російський військовий літак, який порушив повітряний простір Туреччини. Двом росіянам, які були на борту Су-24 вдалося катапультуватися, однак у повітрі їх обстріляли сирійські повстанці. Згідно з їхньою заявою, одного з росіян було вбито. Згодом з'явилася інформація, що один з льотчиків вижив і був евакуйований в район аеродрому Хмеймим.

Українські волонтери створили відео про турецькі повітряні сили, у відповідь на яке в Туреччині змонтували неймовірне відео про українську армію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 15:00
По моим данным из источнике в Генштабе РФ потери ВС РФ в Сирии на сегодня составили: Боевые самолеты: Ту - 160шт., МИГ - 29шт., Су - 27шт. Боевые вертолеты: Ка - 102 шт., Ми - 52шт. Говорят у Путина была истерика.
ВВВ до Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 15:46
це перелік моделей військової техніки, а не їх кількість)
Анонім до ВВВ Показати IP 28 Листопада 2015 16:22
А я о чем? Просто обсуждаемая статья использует настолько достоверный источник информации, как и мой пост.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 20:14
Який ти на диво гострослівний!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus