USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинській владі кричали «Ганьба!» та «Мафія!». ФОТО

26 Травня 2011 14:37
Рішення Волинської обласної ради про ліквідацію комунального підприємства «Волинське обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Волиньоблагроліс» протестуючі лісівники сприйняли вкрай негативно – кричали "ганьба!" та звинувачували обласну владу у мафіозності.

Нагадаємо, це рішення обранці Волиньради прийняли у четвер, 26 травня, а голосуванню передували мітинг та блокування президії ради.

До мітингувальників після закриття сесії під стіни волинського «білого дому» вийшов голова ОДА Борис Клімчук, його заступник Віталій Карпюк та головний лісник області Богдан Колісник. Тим часом на стороні обурених лісівників були представники опозиційних партій.

Депутати-чиновники пояснювали лісівникам: ліси мають належати державі, тому їм краще полиши страйки і перейти на роботу у нові лісові формування. Вони наполягали, що опозиція просто використовує працівників лісгоспів і підбурює до протистояння у своїх інтересах.

«Відбувається свавілля. Без всяких підстав хочуть забрати ліс від громади. Селянський, комунальний ліс. Ніхто нас люди не змушував приходити. Ми самі сюди прийшли на відміну від ваших людей, яких ви у примусовому порядку зігнали», – казав лідер протестувальників, головний лісничий лісгоспу «Маневичіліс» Володимир Сидорук.

«Зарплати не дають, бензину не дають, солярки не дають у ваших державних лісах. Дайте нам нормально працювати у своїх комунальних лісах. Не чіпайте нас!» – вигукували учасники акції протесту.

Проте порозуміння опоненти таки не знайшли: чиновники, не переконавши мітингувальників, пішли геть. Лісівники ж вигукували їм у слід «Ганьба!» та «Мафія!». Насамкінець протестувальники запевнили – відступати не збираються.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Стрийко Показати IP 26 Травня 2011 16:19
Ну те, що Колісник - мафія, то нікого вже не дивує. Достатньо знати, як були працевлаштовані його синки...
gor Показати IP 26 Травня 2011 16:41
як були працевлаштовані його синки...????
123 Показати IP 26 Травня 2011 17:59
Бидло обласне. Шок!!
ВІН Показати IP 26 Травня 2011 18:13
Грицюк з Гузьом підлаштуються під любий мітинг. Не мають своєї точки зору, не мають підтримки людей.
марко Показати IP 26 Травня 2011 20:26
Доволі непогано. Директорами найбільших лісгоспзагів у Маневичах і Камені=Каширському
марко Показати IP 26 Травня 2011 20:30
Подивіться на хату на краю дачного масиву біля розворту тродейбуса в Гаражджі, яку побудував один із синків, який приймає рішення про анексію комунальних лісів на сесії обласної ради, тоді зрозумієье, що й це ще не кінець.
Prikrasna Показати IP 27 Травня 2011 15:23
Перша фотка: Глаза в глаза, ладонь в ладонь, Дым по ветру, погас огонь :D
Л А Д О М И Р Показати IP 27 Травня 2011 22:49
Гузь вже харю отхавав :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus