USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Волиньраді Грицюк з Гузем блокували президію. ФОТО

26 Травня 2011 11:16
Чергове пленарне засідання 26 травня Волинської облради почалося з блокування президії, мітингом перед приміщенням обласної та зриванням плакатів, які почепили на президію.

Перед приміщенням ради зібралося декілька десятків людей. Частина з них протестують проти передачі комунальних лісів підприємств «Ківерціліс» та «Маневичіліс» проти передачі їхніх комунальних лісів до державної власності.

Інші – підтримують обласне управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України, до відомства яких передали ліси і представлять новостворене ДП «Поліське лісове господарство».



Нагадаємо, у січні голова Волинської ОДА Борис Клімчук видав розпорядження про передачу комунальних лісів «Волинського обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Волиньоблагроліс» (а це три дочірні підприємства «Маневичіліс», «Ківерціліс» та «Любомльліс») до обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.
Це вже не перші пікети під стінами облради щодо незадоволення працівників комунальних підприємств реорганізацією.

У той же час, поки тривав мітинг, у сесійній залі на президію ради прикріпили плакати щодо неприпустимості передачі лісів. Однак їх позривали. Депутати стверджують, зривав плакати особисто начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

Потому депутати Анатолій Грицюк, Ігор Гузь, Віктор Коротун зайняли місця в президії. Також до президії підійшов депутат-свободівець Анатолій Вітів.

«Весело, але не ефективно», - прокоментував події голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який змушений був зайняти місце в сесійному залі, а не в президії.


Після переговорів голови облради Володимира Войтовича з Грицюком та депутат-регіонала Олександра Башкаленко з Гузем – місця в президії для губернатора, голови облради та його заступників звільнили.







Як висловився Анатолій Грицюк, фракції «Батьківщина», «Свобода» та «За Україну!» будуть блокувати у подальшому трибуну, якщо питання про передачу лісів знову включать до порядку денного сесії обласної ради.

Нагадаємо, що на минулому засіданні для прийняття позитивного рішення по ліквідації КП «Волиньоблагроліс», до якого і входять підприємства з Ківерець та Маневич, не вистачило одного голосу.

Згідно з регламентом можна повернутися до даного питання з проханням повторного голосування.

Грицюк каже, що близько 300 працівників комунальних підприємств залишаться без роботи. Депутат говорить, що відіслав телеграми з окресленою проблемою до Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

На що Клімчук подякував Грицюку "за високу довіру до президента і прем’єр міністра". Робота сесії триває у звичному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 26 Травня 2011 12:04
Дурні. А Войтовичу все однаково. Байдужий до всього. Йому уроки викладати в школі - українську літературу
марко Показати IP 26 Травня 2011 12:42
Державні ліси в відомства Колісна вже тільки по 100 м понад дорогою. А красти щось же треба
міля Показати IP 26 Травня 2011 13:50
А з Грицюка не поганий блокіратор, так під кілограм 170 живої ваги.
хведя Показати IP 26 Травня 2011 13:53
І Гузик у віці Грицюка нажене таку вагу, так що тоже хороший блокіратор.
цукерман Показати IP 26 Травня 2011 13:57
А хто Грицька так відгодував? Чи не за кошти облради?
Дєрибанщик Показати IP 26 Травня 2011 13:59
Оце хлопці працюють дерибанять все що є! Маладци давайте ще ліси роздерибаньте і буде люкс! мене в долю візьміть, я теж маю квиток Партії Регіонів!
юра Показати IP 26 Травня 2011 14:21
Да Гузь це ГРицюк в старості. Два сапожка.
Дивуюся Показати IP 26 Травня 2011 17:03
Ну і чудаки ті опозиціонери, вони ж себе тільки дурнями показують...
Правда Показати IP 26 Травня 2011 17:59
Влада прикидається таким собі "дурником". "Глупость - еще более опасный враг добра, чем злоба. Против зла можно протестовать, его можно разоблачить, в крайнем случае его можно пресечь с помощью силы; зло всегда несет в себе зародыш саморазложения, оставляя после себя в человеке, по крайней мере, неприятный осадок. Против глупости мы беззащитны. Здесь ничего не добиться ни протестами, ни силой; доводы не помогают; фактам, противоречащим собственному суждению, просто не верят - в подобных случаях глупец даже превращается в критика, а если факты неопровержимы, их просто отвергают как ничего не значащую случайность. При этом глупец, в отличие от злодея, абсолютно доволен собой; и даже становится опасен, если в раздражении, которому легко предается, он переходит в нападение. Здесь причина того, что к глупому человеку подходишь с большей осторожностью, чем к злодею. И ни в коем случае нельзя пытаться переубедить глупца разумными доводами, это безнадежно и опасно" Дитрих Бонхёффер
Бомж Показати IP 26 Травня 2011 18:58
Грицюк прибарахлився - купив костюм з бльостками, як в циганського барона. Ну, бля, смаки!"
Для Дивуюся - чудака і дурня. Показати IP 26 Травня 2011 19:06
Дії влади - корупційні і антизаконні!
Олег Показати IP 26 Травня 2011 20:36
А Вітер тоже у блокіраторах?
Люміній Показати IP 27 Травня 2011 06:52
Цей Войтович забє останній цвях в труну місцевого самоврядування. Таких людей нікуди не можна вибирати. Це велика небезпека для області. Рада існує лише на папері, а Войтович по 6 разів в день, як вкаканий, бігає до Клімчука на пораду, що робити. "Місцеве самоврядування" - це Клімчук: сказав "люміній", значить "люміній". Це все закінчиться поганим для волинської і без того чахоточної демократії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus