USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Як активісти влаштували Гунчику «марш ганьби» центром Луцька. ВІДЕО

22 Серпня 2014 15:27
Під вигуки «ганьба!» та «Гунчик – х..ло!» у супроводі активістів голова облдержадміністрації пройшов пішки проспектом Волі та вулицею Степана Бандери, оскільки не міг знайти часу для спілкування з активістами громадських організацій.

Це трапилося 22 серпня, коли на 10.45 була запланована зустріч громадських активістів із головою ОДА. Вийшовши з будинку облради, Володимир Гунчик рвучко попрямував до автівки, сказавши активістам, що сьогодні о 18.00 зустрінеться з представниками ВО «Майдан». Свою поведінку він пояснив тим, що у нього був якраз запланований селектор в міністра, тож він зобов’язаний виконувати свої функціональні обов’язки.



Така відповідь не влаштовувала активістів, тому вони заблокували шлях автівці. Недовго думаючи, голова ОДА попрямував пішки через пішохідний перехід проспектом Волі. Варто зауважити, що він переходив вулицю на червоне світло, що викликало невдоволення представників «Правого сектора», Автомайдану та Самооборони Майдану.

Йдучи слідом за головою ОДА, активісти скандували «ганьба!» та вмовляли не втікати від людей, які хочуть висловити свою думку. Протестувальники висловлювали невдоволення кандидатурами, які пропонуються на посади голів райдержадміністрацій на Волині та відсутністю обіцяних громадських обговорень. Володимир Гунчик наполегливо повторював «приходьте на 18.00, коли буде зустріч з ВО «Майдан»» та стверджував, що нікуди не втікає.
«Що таке ВО «Майдан» - це Шиба, Бондар і Пащенко?», - обурювалися на це активісти.

Голова ОДА обіцяв поговорити не лише з представниками ВО «Майдан», а й усіма.

Активісти супроводжували його вулицею Степана Бандери до будівлі Волинського інституту післядипломної освіти. Вулицю Винниченка під обурені вигуки представників громадських організацій Володимир Гунчик перетнув не на пішохідному переході.
Перед самою будівлею інституту активісти спочатку хотіли заблокувати голові ОДА вхід всередину, проте вирішили все ж не перешкоджати діяльності посадовця, а зачекати, доки завершиться освітянська колегія, у якій той візьме участь. Активісти чекали протягом тривалого часу під дверима залу, у якому відбувалося засідання.

Лунали пропозиції повернутися в ОДА та вручити звернення «порожньому місцю голови облдержадміністрації», адже він, мовляв, все одно не хоче чути громаду. Під час засідання під дверима приміщення побільшало првоохоронців. Попри прохання начальника обласного управління освіти Валентини Загреви, ініціатори зустрічі з головою ОДА не погоджувалися перейти в актову залу, а все ж дочекалися Володимира Гунчика та супроводжували його до приміщення, де нарешті відбулася зустріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Прикро Показати IP 22 Серпня 2014 15:38
Батальйон "Азов" нині веде жорстокі бої під Іловайськом. Вчора за повідомленням ЗМІ батальйон втратив бійців "Фому" та "Аксена". Ще шість бійців отримали поранення. Що в цей час роблять в Луцьку Данильчук з братією у новеньких камуфляжах? Воюють язиками з пристаркуватим Гунчиком? Військовій службі правопорядку слід розібратися .
Анонім до Прикро Показати IP 22 Серпня 2014 15:43
що не дають спокійненько дирибанити, хлопці тільки приїхали зі сходу на декілька днів. Народ цікавить не тільки війна, а й якісні зміни по всій Україні, а крім того зрадників, саботажників треба присікати.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:39
видно що ПС приїхав, молодці хлопці, рішучі, сміливі, за вас голосую, такі повинні пройти в Раду, щоб не було дерибану.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:42
хотели цирка? получайте...
Дончанин до Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:59
Брат, не зарывайся сильно
Анонім до Дончанин Показати IP 22 Серпня 2014 16:12
я не брат, але й сестра не для тебе
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 15:45
коментар було видалено
Волинь Показати IP 22 Серпня 2014 15:48
Усі гарно скандували декілька місяців путін х...ло, а тепер маємо губернатора гунчика ,якому громада скандує : Х...ЛО. Йдемо до демократії. Ще 2-3 революції пройдемо і влада буде чути народ. СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Андрій Показати IP 22 Серпня 2014 15:50
Повідомте хто знає де відбудеться сьогодні зустріч з ВО "Майдан".
саня Показати IP 22 Серпня 2014 15:55
самі ще в україні не можуть порядок навести все дозволено. а винять росію треба і самим бути людьми
Дмитро Показати IP 22 Серпня 2014 16:23
Ідіоти.
мв Показати IP 22 Серпня 2014 16:25
а ось в цієї арави, яка ходить по місту... Є ТРУДОВІ КНИЖКИ???? як вони існують в нашій державі, як нараховуватися пенсія буде цим молодикам... чи вони думають...Європа нарахує..??
Інсайдер до мв Показати IP 24 Серпня 2014 21:59
МВ, "добрейшей души человек" ич як печеться про пенсію незнайомих йому молодих людей! Може він не знає, що у нас масове безробіття? Хлопці думають як збудувати державу, де праця, будь яка буде гідно оплачуватись. Їх уже не влаштовує ситуація. яка подобається МВ - фактично безоплатна праця на користь інших. Заробітної плати вистачає тільки на оплату комунальних послуг, сякий такий харч, та проїзд на роботу. А відносно пенсії не турбуйся, хлопці молоді, встигнуть ще десять разів заробити страховий стаж. Дай Боже дожити.....(актуально, чи не так?) Какол-малорос десь глибоко в душі чорною завистю завидує тим . як він каже "молодикам", що вони українці, у них є запал змінити щось на краще, що вони не миряться з несправедливістю, в кінці кінців порядніші, благородніші, чесніші
Перець Показати IP 22 Серпня 2014 16:59
Звільнити його? А кого натомість? Після втечі Яника довго голови сушили, кого ставити на місця. Багато в нас кадрів висококваліфікованих залишилось? Не на словах і з липовими дипломами, а справжніх професіоналів? Отож. А ви кричите "Ганьба!". Нічого з того не буде, наївні.
я Показати IP 22 Серпня 2014 17:46
достовірна інформація - Данильчук втік з місця бою, а також получив пи..ди від справжніх вояків, і все що він може так це в натовпі таких навіжених і боягузів як сам бігати за кимось одним
Лучанка Показати IP 22 Серпня 2014 18:19
Черговий позор для САМООБОРОНИ
капець Показати IP 22 Серпня 2014 18:30
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2014 19:59
Боротьба за владу всіма доступними методами. Відстоюють своїх! Пропоную напасти на Ягодинську митницю, так, для кучі. Позорники
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 20:25
Позор. Купка ледарів, що ніде не працюють. Це жтреба в будній робочий день півдня бігати позоритись по місту і ще комусь кричати Ганьба.
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2014 20:28
Багато фотографій,але деякі дуже вдало демонструють ,як псярня мосьок по псячому переслідує людину,демонструючи свою псячість.Радив би ідентифікувати кожну моську поіменно,аби мати уявлення-ху ес ху.
Керівник до волиняни Показати IP 22 Серпня 2014 23:05
Щоб спасти державу треба сховати по двадцять тридцять нелюдів і все піде добре у кожному місті
за правду Показати IP 23 Серпня 2014 10:59
оцих піз...ків в камуфляжах треба трохи на місце ставити, а то завтра вони в крісла будуть лізти слідом за "великим спеціалістом" дубняком і гузьом
волиняка Показати IP 23 Серпня 2014 12:08
А що там робить шут гороховій Красуля?
Красуля до волиняка Показати IP 23 Серпня 2014 22:16
Іди грамоті повчись, волиняка гороховііій!
нейтрал Показати IP 23 Серпня 2014 16:59
реально спілкувався з багатьма людьми.одна в усіх думка.це є приниження.неправильно це якось.всім добре відомо яка відповідальність зара в країні і наскільки треба буде багато заплатити за помилки.хай людина працює.нікуди невтече.зима попереду.камуфляжи садочки школи лікарні неопалять.і щоб так сталось що їх буде все влаштовувати теж.задумайтесь правий сектор.неробіть хаос щохвилини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus